Connect with us

Revistateo.ro

Online

Soția lui Cristi Brancu, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea Israelei

Oana Turcu a comentat moartea celebrei Israela, care s-a stins din viață în condiții suspecte la vârsta de 70 de ani.

„Vorbeam o dată la două săptămâni. Îmi cerea tot felul de trucuri de frumusețe. Acest lucru înseamnă că își dorea să trăiască, își dorea să fie tânără. Se pregătea pentru viața care urma să fie, de ce nu, cu Liviu.

Dumnezeule! Este incredibil! Îmi spunea că trebuie să o înțeleg că ea nu poate să apară în public decât în momentul în care ea se simte bine, se simte frumoasă, după ce va slăbi. Până atunci, ea nu mai voia să apară.

CITESTE SI: Israela și Liviu, o viață de cuplu cu destine dramatice. Ce s-a întâmplat cu soțul ei

Dorința pe care a avut-o Israela înainte să moară. Unde a vrut să se mute

Sunt convinsă că nu a făcut un gest de sinucidere, dar în sufletul ei nu cred că se mai suporta așa cum era. Își ura condiția.

Nu mai suporta că se îngrășase, îi căzuse părul. Cred că toate aceste lucruri au dărâmat-o. Autodistrugere … cam asta e…”, a relatat Oana Turcu la Antena Stars.

Fiul spiritual al Israelei, mărturisiri emoționante

„Nu-mi vine să cred. Am încercat să dau de ea și nu am reușit. Ea îmi răspundea imediat, de obicei. Chiar mi-ați dat o veste tristă. Pentru mine, Israela a fost ca o mamă a doua. Când am avut tatăl bolnav, am avut-o tot timpul lângă mine.

Acum, nu-mi regăsesc cuvintele. (…) Am vorbit acum o săptămână cu ea și mi-a spus că se simțea mai rău și de aceea nu ieșea din casă. Se simțea din ce în ce mai rău. Am vrut să mă duc în vizită, dar mi-a zis că nu primește pe nimeni din cauza energiilor.

Făcea un tratament în care doctorul i-a spus să nu aibă tangențe cu nimeni, în casă,” a declarat Cristi Pietricică, prietenul bun al Israelei, conform spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top