Connect with us

Revistateo.ro

Internet

Cristian Boureanu pierde custodia fiicei sale. Decizia e definitivă!

Lovitură pentru Cristian Boureanu. Celebrul fost politician a pierdut custodia fiicei sale, iar decizia este una definitivă.

Prima lui soție, Irina, a câștigat procesul pentru exercitarea autorității părintești asupra minorei.

Sentința a fost dată recent și este una definitivă, cei doi judecându-se la Tribunalul București.

Boureanu nu mai are cum să atace această decizie, venită la 14 ani după pronunțarea divorțului.

Înainte, Boureanu avea custodia exclusivă a fetei, iar mama ei îi plătea pensie alimentară.

„Admite apelul. Schimbă în parte sentința civilă apelată în sensul că; dispune exercitarea autorității părintești asupra minorei B.I, născută la data de…, exclusiv către mamă, Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate.

Obligă intimatul la plata către apelantă a sumeni de 1.520 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxa judiciară de timbru și onorariu avocat. Definitivă”, se arată în decizia instanței.

Boureanu, reținut pentru că și-a bătut fata în stradă

Un scandal de proporţii a avut loc în după amiaza zilei de 12 septembrie 2016 în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Acesta este cunoscut pentru altercaţiile avute cu barmanii şi ospătarii, dar de data aceasta a devenit violent chiar cu propria lui fiică.

Tânăra, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige ca din gură de şarpe, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei, care l-au luat pe Boureanu la întrebări!

Potrivit unor surse din Poliţie, Irina Boureanu, mama fetei, a declarat că nu este prima dată când tatăl acestuia a bătut-o, astfel de venimente petrcându-se şi în trecut. Oamenii legii au mai constatat că fata avea un smoc de păr smuls din cap!

Totul a avut loc , pe o arteră circulată din Capitală, în apropierea Parcului Herăstrău. Jandarmii care aveau drept obiectiv de pază o ambasadă au observat o maşină decapotabilă negră, din interiorul căreia o tânără ţipa ca din gură de şarpe.

Jandarmii au intervenit şi au constat că la volan se afla nimeni altul decât fostul politician Cristi Boureanu, şi pentru că tănăra striga că este agresată, iar ei nu aveau competenţa să facă cercetări, au procedat în mod legal la anunţarea, prin staţie, a dispeceratului 112, solicitând o echipă de intervenţie de la Secţia 2.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top