Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Uranus, în tranzit prin Berbec, face trigon cu Marte. Cum sunt afectate zodiile

Planeta Uranus se află în tranzit prin Berbec în acest început de săptămână și va face trigon cu planeta Marte, ultimul pentru următorii 84 de ani.

Acest eveniment astrologic își va pune amprenta asupra tuturor semnelor zodiacale și vor exista răsturnări de situație pentru majoritatea semnelor.

Planeta Uranus în astrologie

Uranus guvernează zodia Vărsător și casa a XI-a. Este o planetă care cheamă la schimbări radicale, necesare în momente oportune.

Unele schimbări se pot produce în mod violent, pe repede înainte, total neașteptat. Este vorba despre dorința de a schimba lucrurile și statutul social prin zdruncinarea normelor societății.

Când Uranus e în trigon cu Marte, lucrurile iau de obicei căi necunoscute. Au loc transformări remarcabile, răsturnări de situație incredibile din toate punctele de vedere.

Sunt încurajați oamenii creativi, progresivi, cei care sunt sătui de o stabilitate toxică, de cronicitatea latentă a unor obiceiuri proaste care duc la autodistrugere.

Așadar, fiecare zodie trebuie să își schimbe complet stilul de viață și comportamentul sau poate chiar locul de muncă ori intențiile în viață.

CITESTE SI: Previziuni karmice 12 – 18 martie 2018. Săptămână grea pentru zodiile de pământ

Berbecii trebuie să se tempereze, să fie mai maleabili, mai deschiși spre comunicare.

Taurii trebuie să fugă cât mai departe de mediile toxice, indiferent că e vorba despre locul de muncă sau grupurile de prieteni.

Gemenii trebuie să lase la o parte atitudinea ostilă, ironia și nesinceritatea. Dacă vor rezultate, trebuie să se deschidă complet, fără să mai ascundă nimic.

Racii sunt nevoiți să schimbe domiciliul, să se mute în casă nouă căci lucrurile nu mai pot continua așa.

Leii nu au de făcut mari schimbări, ci trebuie să se concentreze cu mai multă atenție asupra vieții sentimentale.

Fecioarele trebuie să facă schimbări ra-di-ca-le! Trebuie să își găsească urgent un alt rost în viață, un nou loc de muncă, un nou domiciliu.

Balanțele trebuie să-și schimbe stilul de viață, să fie mai atente la alimentație, la orele de somn.

Scorpionii și Săgetătorii trebuie să învețe să își gestioneze mai atent situația financiară, altfel riscă să piardă mult.

Capricornii, Vărsătorii și Peștii trebuie să fie atenți la sănătatea lor, căci se află într-o perioadă în care organismul lor este mai sensibil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top