Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 septembrie

Stiri

Horoscop 19 septembrie

Horoscop 19 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 19.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 19 septembrie 2014- Berbec
Reusesti sa intervii la timp intr-o situatie din care ai putea avea mult de pierdut, poate chiar din propriile greseli. Datorita spontaneitatii de care dai dovada, dar mai ales datorita cumpatarii cu care intervii salvator in aceasta situatie, vei scapa nevatamat ca prin urechile acului de o primejdie. Altadata ai fi fost mult mai panicat si mai slab, dar nu si de data aceasta, pentru ca reusesti sa o descoperi la timp, printr-o analiza rapida a tuturor fetelor problemei, astfel incat nimic grav sa nu te atinga. Meriti felicitari pentru capacitatea de a te misca atat de repede chiar si in conditii de stres extrem!

Horoscop 19 septembrie 2014- Taur
Totul graviteaza azi in jurul inimii tale: daruiesti si primesti iubire, te dedici celor dragi iar ei te inconjoara cu fericire. Tot ce se naste din iubire te implineste, te face sa stralucesti, ca atare bucura-te de toate formele sub care acest sentiment se poate manifesta azi in lumea ta. Indiferent spre ce iti indrepti sentimentele, ca e vorba de oameni, de preocupari, de obiecte sau de locuri, tot ce este legat de tinta iubirii tale este trait la intensitate maxima si cu satisfactii majore. Esti fericit datorita senzatiilor frumoase si vii cuibarite in inima ta, iar azi poti sa spui cu entuziasm si incredere ca iubirea este tot ce ai mai de pret pe lume.

Horoscop 19 septembrie 2014- Gemeni
Esti intr-un moment de cumpana cand pui foarte serios in balanta etapele anterioare ale unei actiuni si sensul spre care trebuie sa mergi de acum inainte. Esti la mijloc intre trecut si viitor, dar ai starea potrivita sa intelegi situatia cat se poate de obiectiv si de limpede, fara a te lasa influentat de nimic, nici de ce a fost, nici de ce iti spun altii ca se poate intampla de acum inainte. Singur vei lua decizia finala, deci nu pleca urechea la cei care incearca sa te impresioneze. Ai invatat din trecut, te poti elibera cu intelepciune de cele traite, ca sa nu cari dupa tine un balast emotional de care nu mai ai nevoie.

Horoscop 19 septembrie 2014- Rac
Esti incantat ca ai reusit sa te mai achiti de o serie de plati restante care-si asteptau randul de ceva vreme. Nu erau sume mari, poate doar facturi banale absolut normale pentru aceasta perioada a lunii, dar esti fericit ca le-ai sters de pe lista de plati obligatorii. Ba chiar s-ar putea sa-ti mai ramana si cativa lei pentru a-ti face o bucurie cat de mica, pentru ca banii pot avea si astfel de efecte: un dram de veselie, un zambet pe chip si o atitudine pozitiva. Cumpara-ti ceva pentru a te simti bine, chiar daca e un lucrusor ieftin!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top