Connect with us

Revistateo.ro

Star

Mesajul sfâșietor transmis de fosta soție a lui Andrei Gheorghe: „Iubitul meu, o să spun…”

Andrei Gheorghe a murit pe 19 martie, la vârsta de numai 56 de ani. Fostul realizator de emisiuni de televiziune și de radio a fost găsit aseară de către îngrijitorul său în vila în care locuia.

Cumplită veste i-a şocat pe colegii şi prietenii lui Andrei Gheorghe, dar şi pe cei care l-au admirat şi urmărit de-a lungul anilor. Îndurerată, fosta soţie a transmis un mesaj azi-noapte. Petruța Grigoriu a scris un mesaj în care și-a exprimat regretul dispariției bărbatului alături de care a fost timp de câțiva ani.

„Iubitul meu care nu mai eşti aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a fost mesajul transmis de aceasta.

Andrei Gheorghe a reușit de-a lungul anilor să aibă o viață personală destul de discretă. Fostul realizator TV și de emisiuni radio a făcut puține dezvăluiri despre familia sa de-a lungul timpului.

În 2007, după 24 de ani de căsnicie, vedeta a pus capăt poveștii de dragoste cu Maria, femeia pe care o cunoscuse în perioada căsniciei. Cei doi au împreună o fată, pe nume Anastasia. Fostul realizator TV s-a îndrăgostit apoi de Petruța, cu care a fost căsătorit timp de șase ani.

În 2015, Andrei și Petruța au divorțat

În 2015, Andrei Gheorghe a uimit pe toată lumea atunci când a divorțat de cea de-a doua soție Petruța. În ciuda despărțirii, acesta a rămas în relații foarte bune cu femeia care i-a fost alături câțiva ani și cu cei trei copii ai acesteia, dintr-un mariaj anterior.

După un mariaj care a durat numai șase ani, Andrei Gheorghe și Petruța Grigoriu au pus punct poveștii lor de dragoste.

 

CITEȘTE ȘI: Când a murit, de fapt, Andrei Gheorghe. Detaliile șocante ale anchetatorilor

Coincidență stranie: Legătura bizară dintre moartea lui Andrei Gheorghe și cea a Israelei

Detalii șocante despre moartea lui Andrei Gheorghe. Cum a fost găsit în propria casă

1 Comment

1 Comment

  1. cocardase

    2018-03-20T09:50:56+02:00 at 2018-03-20T09:50:56+02:00

    Dupa ce a murit e iubitul ei,bai ce parsiv a e lumea asta,oricum,dmnezeu.sal ierte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top