Stiri
RETETA DELICIOASA: Rulada de pui in crusta de alune
RETETA DELICIOASA: Rulada de pui in crusta de alune
Ingrediente
un piept de pui
2 linguri mustar dulce
5 g costita
100 g branza topita
1/2 morcov
sare,
50 g alune macinate
Mod de preparare
Desfa pieptul de pui, sa obtii o foaie dreptunghiulara. Bate pieptul de pui pana obtin o foaie subtire pe care o condimentezi si o ungi cu mustar. Aseaza la un capat felii de branza topita si felii de morcov taiat in lungime.
Ruleaza o data, aseaza feliile de costita si inca un strat de branza topita, apoi ruleaza pana in capat. Unge ruloul cu ulei, si infasoara-l in folie de aluminiu si introdu ruloul la cuptor pentru 50 minute, in tava unsa cu ulei si o cescuta de apa.
RETETA DELICIOASA: Rulada de pui in crusta de alune – Desfa folia, las-o sa se raceasca, unge cu albus de ou, tavaleste ruloul prin alune macinate si prajeste-l cateva secunde in tigaia cu ulei incins. Rumenim uniform pe toate partile ruloului. Lasa sa se raceasca, taie felii si serveste rece ca aperitiv sau cald cu garnitura de cartofi, pilaf sau paste.