Connect with us

Revistateo.ro

Cantaret celebru, RETINUT pentru violenta asupra unei femei

Stiri

Cantaret celebru, RETINUT pentru violenta asupra unei femei

A fost retinut de catre politie pentru amenintari machiste si violenta verbala, iar persoana care l-a denuntat la politie este chiar iubita sa.

Este vorba despre celebrul cantaret latino-american, William Omar Landron, cunoscut sub numele de scena Don Omar.

Interpretul hitului „Danza Kuduro” a fost denuntat la politie pentru amenintari si limbaj extrem de violent de catre iubita acestuia, Maritza Ramos. Don Omar nu este la prima abatere de acest tip, fiind cunoscut pentru faptul ca este violent cu femeile, mai ales atunci cand consuma droguri sau alcool.

don-omar-640x360

Don Omar, cunoscut si ca El Rey (nascut pe 10 februarie 1978 cu numele William Omar Landrón Rivera), este un cantaret portorican de Reggaeton si actor.

In luna septembrie a anului 2004, Landrón si trei insotitori au fost retinuti de catre politie in Puerto Rico, cu acuzatia de posesie de droguri, gasite intr-un Hammer alb al artistului. In urma unui test ADN de pe o tigara de marijuana, s-a constatat ca nu erau urmele lui Don Omar.

Acesta a mai fost implicat si in alte scandaluri de-a lungul timpului, divortul de prima lui sotie, jurnalista Jackie Guerrido, fiind unul rasunator in America Latina. Don Omar este tatal a trei copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top