Connect with us

Revistateo.ro

„JURNAL DE GRAVIDA” - cartea lui Carmen Bruma recomandata tuturor mamicilor

Inedit

„JURNAL DE GRAVIDA” – cartea lui Carmen Bruma recomandata tuturor mamicilor

Carmen Bruma vine cu o surpriza pentru femeile din Romania, intr-un volum in care povesteste care este secretul unei sarcini perfect sanatoase atat pentru o mama cat si pentru bebelusul ei.

Indragita realizatoare tv si-a lansat cartea „Jurnal de gravida”, care contine informatii despre controlul greutatii pe perioada sarcinii si sanatatea copilului.

Cartea lansata de Carmen Bruma, la cateva luni dupa ce a nascut, include chiar un meniu complet pentru gravide si vorbeste si despre mitul „A manca pentru doi in timpul sarcinii”. Meniul realizat de Carmen Bruma contine elemente nutritive atat pentru mama cat si pentru copil, si, in plus de asta, sfaturi practice despre nevoile bebelusului cand vine pe lume.

Carmen Bruma a acumulat 10 kilograme in perioada sarcinii, pe care, datorita stilului de viata sanatos si a miscarii, le-a dat jos in 10 saptamani dupa ce a nascut, revenind la silueta de dinainte.

Potrivit lui Carmen Bruma, greutatea ideala in timpul sarcinii variaza intre 10 si 14 kilograme, iar cheia magica o reprezinta dieta echilibrata.

Cartea lansata de Carmen Bruma este disponibila in toata tara dar poate fi comandata si de pe Internet, de pe librarie.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top