Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Mercur retrograd în Berbec. Cum ești afectat, în funcție de zodie

Planeta Mercur este în poziție retrogradă în Berbec chiar de azi, 23 martie, iar mai multe zodii vor fi afectate de acest fenomen astrologic.

Mercur retrograd în Berbec – Cum ne afectează

Planeta Mercur, cea care guvernează zodiile Gemeni și Fecioară este în mers retrograd prin Berbec din 23 martie și va ține așa până pe 15 aprilie.

Din punct de vedere astronomic, planeta comunicării va fi cel mai aproape de Pământ, iar efectele acestei apropieri se vor simți puternic.

Întotdeauna când Mercur este retrograd, trebuie să ținem cont de faptul că suntem puși în fața unor provocări uriașe, că avem mereu ceva de învățat.

Berbecii sunt obligați să își reevalueze situația sentimentală. Vor avea parte de multe revelații, iar unele nu vor fi plăcute.

Taurii au de făcut și ei o serie de alegeri. Trebuie să se gândească serios cum vor să se bucure de viață de acum înainte.

Gemenii sunt provocați să renunțe la umbrele trecutului și să rupă orice legătură cu acesta, chiar dacă el revine sub diferite forme.

Racii au parte de o reevaluare pe plan profesional și nu e exclus să își schimbe domeniul muncii.

CITESTE SI: Zodiile care se despart primavara – vara ASTA! Cuplurile care vor avea ghinion în dragoste în 2018. Vezi dacă te afli printre ele.

Leii vor călători mult, vor avea parte de o serie de surprize plăcute din toate punctele de vedere.

Fecioarele se vor schimba cel mai mult. Vor aborda idei noi despre viață, vor fi mai prezente, mai actuale și mai curajoase.

Balanțele au și ele parte de o serie de transformări importante. Au de făcut alegeri extraordinare din punct de vedere profesional.

Scorpionii au parte de o perioadă în care trebuie să reevalueze relația lui cu lumea, să regândească strategiile de comunicare.

Săgetătorii sunt puși pe ceartă, dar înțeleptul Mercur îi pune la locul lor așa că se mai potolesc.

Capricornii și Vărsătorii sunt afectați în sectorul amoros. Au parte de o serie de momente unice alături de persoana iubită.

Peștii se află într-o perioadă ceva mai vulnerabilă a vieții lor. Vor fi mai concentrați pe ce contează cu adevărat pentru ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top