Connect with us

Revistateo.ro

Cross

Horoscop de weekend 24 – 25 martie 2018. O zodie are probleme în cuplu

Horoscop de weekend 24 – 25 martie 2018. O zodie trebuie să îi dea explicații partenerului.

Horoscop de weekend 24 – 25 martie 2018

Berbec

Sâmbătă: Simți nevoia să îți oferi ajutorul celor care au nevoie de tine, iar acest lucru te va face să te simți foarte bine. Cei dragi cu siguranță că se vor bucura să te aibă aproape.

Duminică: Te simți fără vlagă și ai sta toată ziua în pat, așa că ar fi bine să îți asculți instinctul, pentru că te așteaptă câteva zile solicitante și trebuie să ai toată energia necesară pentru a le duce la capăt.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal Urania 24 – 30 martie 2018

Taur

Sâmbătă: Întâlnești niște oameni care îți dau niște idei de afaceri pe care le-ai putea pune în practică. Îți surâde norocul astăzi și te vei felicita pentru alegerile pe care le faci.

Duminică: Ai nevoie să fii alături de cei dragi, să te sfătuiești cu ei și vorbiți despre evenimentele importante din viața voastră care urmează.

Gemeni

Sâmbătă: Ai mare grijă la sfaturile pe care le primești azi de la cunoscuți, de la șefi ori de la cei dragi. Nu ai vrea să greșești ceva pentru că nu ești atent la ce ți se spune.

Duminică: Ia o pauză de la grijile zilnice și bucură-te de un film bun, de o ieșire cu persoana iubită ori de o sesiune de cumpărături. Meriți din plin acest lucru.

Rac

Sâmbătă: Renunță la trecut și detașează-te de toți oamenii lângă care nu te mai simți bine. Privește cu optimism către viitor, căci o persoană abia așteaptă să te cunoască și să îți schimbe viața.

Duminică: Ieși din casă, ai nevoie de socializare cu prietenii, chiar dacă nu îți dai seama acum de acest lucru. O mică bârfă s-ar putea să îți facă mai mult bine decât ai crede. CITEȘTE AICI CONTINUAREA HOROSCOPULUI DE WEEKEND 24 – 25 MARTIE 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cross

To Top