Connect with us

Revistateo.ro

Noi informații despre Ionela Prodan. Medicii au stabilit diagnosticul

Stirile zilei

Noi informații despre Ionela Prodan. Medicii au stabilit diagnosticul

Ionela Prodan a ajuns recent pe mâna medicilor. Vestea că interpreta de muzică populară se află din nou la spital, i-a îngrijorat pe fani, dar a fost și punctul de plecare pentru mai multe zvonuri. Acum s-a aflat de ce cântăreața a fost din nou internată.

Noi informații despre Ionela Prodan. Medicii au stabilit diagnosticul

După ce s-a aflat că Ionela Prodan a ajuns la spital, zvonurile nu au încetat să apară. Lucrul acesta a fost destul de supărător pentru Anamaria Prodan. Iar asta deoarece nu sunt pe placul nimănui zvonurile sumbre legate de starea de sănătate a părinților.

Se pare că Ionela Prodan trebuie să mai stea în spital. Asta deoarece va primi cele mai bune îngrijiri din partea medicilor.

“Anamaria merge să o vadă în fiecare zi și e optimistă că mama ei își va reveni. Are aceeași problemă de sănătate pentru care a fost internată și în ianuarie, infecția de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine că se află la spital, pentru că urmează un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea în fiecare clipă. Ana are multe treburi și nu poate sta cu ea acasă, non-stop, deci e mult mai bine că se află în spital și că se bucură de toată atenția. Ar fi exclus ca Ionela Prodan să fie externată și să stea singură”, a fost declarația unei persoane apropiate familiei, pentru viva.ro.

CITEȘTE ȘI: Saveta Bogdan, dezvăluiri despre Ionela Prodan

CITEȘTE ȘI: Informații de la spital despre Ionela Prodan. Ce le-a cerut Anamaria medicilor

CITEȘTE ȘI: Florin Condurățeanu a făcut un anunț trist despre Ionela Prodan

Dupăa ce mama ei a ajuns din nou la spital, Anamaria Prodan s-a îngrijorat foarte tare, lucru care este de înțeles. A început să se roage pentru binele și penntru sănătatea mamei ei. Acum este optimistă. Crede că mama ei se va face bine.

Este bine că Ionela Prodan este la spital deoarece medicii o pot supraveghea și o pot îngriji așa cum se cuvine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top