Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Petre și Elwira vor fi din nou părinți. Primele declarații legate de bebeluș

Life

Mihai Petre și Elwira vor fi din nou părinți. Primele declarații legate de bebeluș

Mihai Petre și Elwira, soția lui, sunt în culmea fericirii. Cei doi vor fi din nou părinți. În cadrul unei emisiuni TV, Elwira a dezvălui sexul bebelușului. Află din randurile de mai jos ce a declarat soția lui Mihai Petre.

Mihai Petre și Elwira vor fi din nou părinți. Primele declarații legate de bebeluș

Elwira Petre este însărcinată în 4 luni. Deși la începutul sarcinii a avut grețuri, acum totul este în regulă și se simte foarte bine. În cadrul unei emisiuni, a vorbit despre sexul bebelușului, chiar dacă încă nu a primit confirmarea medicului.

Micuța Catinca, fetița celor doi, își dorește o surioară. Iar Elwira „simte” ca va aduce pe lume o fetiță.

„Sunt în 4 luni, primlele au fost cu greţuri, dar acum e bine, mă simt perfect. Cred că va fi fetiţă. Ne-am dorit copii, eu mi-am dorit o fetiţă. Catinca a stat jumătate de oră în braţe la Mihai când a aflat vestea, a stat şi a analizat. Ea ne-a spus că îşi doreşte o surioară, se uita în cer şi spunea: Doamne, să îmi aduci o surioară! Voi naşte pe la sfârşitul lunii august, început de septembrie”, a spus Elwira Petre în cadrul unei emisiuni de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Elena Ionescu nu are voie să nască natural

CITEȘTE ȘI: Anca Bucur, gravidă în 4 luni. Ce a spus despre sarcina ei

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea, probleme cu sarcina. Ce i s-a întâmplat în Costa Rica

Vestea că va fi din nou tată l-a bucurat foarte mult pe Mihai Petre. A vorbit despre modul în care a fost anunțat că va mai avea un copil.

„M-am aşezat pe canapeaua din living şi m-a anunţat, m-am bucurat extrem de mult. Nu poţi descrie în cuvinte prea bine. Nu poţi face o şcoală de părinte, lucrurile se întâmplă natural. Abia aştept să o cunosc. Nu avem încă un nume. Avem variante, dar nu cred sută la sută în ele. Aveam un nume de băiat… Matei îmi place mult, dar pentru fată nu ştiu”, a spus Mihai Petre.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top