Connect with us

Revistateo.ro

Principesa Margareta a împlinit 69 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Life

Principesa Margareta a împlinit 69 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere?

Ieri, 26 martie, Parcipesa Margareta a împlinit 69 de ani. Au trecut patru luni de la moartea Regelui Mihai iar acum, Familia Regală a României a avut un motiv de bucurie. Află din rândurile de mai jos cum și-a petrecut principesa Margareta, Custodele Coroanei, ziua de naștere. Au fost câteva evenimente ce s-au desfășurat în ziua în care principesa Margareta a împlinit 69 de ani. Iată despre ce este vorba.

Principesa Margareta a împlinit 69 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere?

Principesa Margareta și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod aparte. În prima parte a zilei a fost alături de familie.

În cea de-a doua parte a zilei, mai exact după-amiază, principesa Margareta a fost implicată într-un eveniment ce s-a desfășurat la Palatul Regal, la Sala Tronului. Acolo, principesa a acordat nu mai puțin de 15 decorații regale. Acestea au fost înmânate unor instituții, unor personalități și unor organizații din România și din Republica Moldova. Acestea au fost informațiile trensmise prin intermediul unui comunicat de către Familia Regală a României, potrivit spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Mesaj de ultimă oră al Casei Regale! Decizia radicală luată ACUM de principesa Margareta

CITEȘTE ȘI: Ultimul discurs al Regelui Mihai

CITEȘTE ȘI: Portret | Principesa Margareta, custodele coroanei

La finalul acelui eveniment, Familia Regală însoțită de invitați au luat parte la recepția ținută cu ocazia aniversării principesei Margareta, Custodele Coroanei. Recepția s-a ținut în sufrageria regală.

Așadar, la patru luni de la moarrtea Regelui Mihai, Familia Regală a avut și un motiv de bucurie. Aniverarea Principesei Margareta, Custodele Coroanei, a fost un eveniment celebrat așa cum se cuvine.

Ziua de 26 martie a fost un motiv de bucurie pentru Familia Regală și pentru invitați. Așa cum s-a văzut în rândurile de mai sus, Principesa a fost alături de familie, dar și de invitați. De asemenea, cu ocazia onomasticii sale, a înmânat și decorațiuni.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top