Connect with us

Revistateo.ro

Cum a reacționat Ionela Prodan când a aflat că Hary Reghecampf a murit

Stirile zilei

Cum a reacționat Ionela Prodan când a aflat că Hary Reghecampf a murit

Vestea morții lui Hary Reghecampf a tulburat-o foarte tare pe Ionela Prodan, susține o sursă apropiată familiei. După ce a aflat teribila veste, îndrăgita interpretă de muzică populară a fost afectată. Abia mai putea să scoată un cuvânt.

Cum a reacționat Ionela Prodan când a aflat că Hary Reghecampf a murit

Surse apropiate familiei susțin că Ionela Prodan a fost foarte afectată de vestea că socrul fiicei ei, Anamaria Prodan, s-a stins din viață.

Potrivit surselor, îndrăgita cântăreață era apropiată de cuscrul ei. Chiar a încercat să o consoleze pe soția acestuia, în momentele dificile prin care trece de când Hary s-a stins din viață.

La început, Ionela Prodan nu putea să creadă veștile, era în stare de negare, susțin unele surse apropiate, potrivit spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Florin Condurățeanu a făcut un anunț trist despre Ionela Prodan

CITEȘTE ȘI: Noi informații despre Ionela Prodan. Medicii au stabilit diagnosticul

Apropiații Ionelei Prodan suțin că artista a aflat veștile prin intermediul telefonului. Atunci când a auzit ce s-a întâmplat Ionela Prodan a rămas fără cuvinte.

Ionela Prodan se află de câteva zile la spital. Este îngrijită și supravegheată de medici. De atunci, au apărut numeroase zvonuri legate de starea ei de sănătate. Fiica sa, Anamaria Prodan, a început să se roage pentru sănătatea mamei ei.

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan a vorbit la Antena 3 despre starea de sănătate a artistei Ionela Prodan.

Saveta Bogdan: Ionela este bine

Aceasta contrazice informațiile apărute în presă cum că vedeta ar fi în stare foarte gravă și spune că din ce știe ea, cântăreața este în stare bună.

„Ionela Prodan este bine. Este un om deosebit, cu suflet foarte mare. Ultima dată ne-am văzut pe 1 decembrie la o emisiune.

Era foarte bine. Fetele sunt în relații foarte bine. Face și ea niște investigații, face niște analize, ca orice om. Anamaria o iubește foarte mult”, a declarat Saveta Bogdan la Antena 3… CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top