Connect with us

Revistateo.ro

Angie Moisescu, durere fără margini. Evenimentul dureros din viața ei

Stirile zilei

Angie Moisescu, durere fără margini. Evenimentul dureros din viața ei

Angie Moisescu, favorita lui Chef Cătălin Scărlătescu, a fost însărcinată cu gemeni. Din păcate, dansatoarea, cunoscută și ca ”Bad Angie”, a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină. A dezvăluit motivul care a determinat-o să facă acest lucru dureors. Acum este cu moralul la pământ.

Angie Moisescu, durere fără margini. Evenimentul dureros din viața ei

Angie a fost părăsită de iubitul ei, Andrei. Însă, după aceea, femeia a primit o lovitură grea. Medicii au anunțat-o că inima unuia dintre gemenii pe care urma să îi aducă pe lume, s-a oprit. Din cauza aceasta, tânăra dansatoare a avut dureri puternice și sângerări.

Pentru că nu a avut o altă variantă, femeia a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină. Procedura s-a desfășurat în weekend-ul trecut. În urma acestui eveniment dureros, Angie Moisescu simte că este cu moralul la pământ.

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea este însărcinată! Ea a făcut primele declarații despre sarcină

CITEȘTE ȘI: Mădălina Pamfile este însărcinată. A dezvăluit detalii despre sarcină

CITEȘTE ȘI: Dana Chera, fostă Grecu, este însărcinată! Anunţ de ultimă oră al vedetei

„Sarcina era foarte mică, iar riscurile unui avort spontan erau mari, la orice oră. Groaznic! Este o traumă fizică, dar mai ales psihică. Nu îmi revin psihic! Stau cu ultima lor poză de la ecograf în mână şi nu pot să cred că nu mai sunt”, a spus tânăra dansatoare, potrivit spynews.ro.

Angie a vorit și despre Andrei, bărbatul care a abandonat-o. Mesajul a fost unul radical: „Acum poate să fie liniştit şi să-şi vadă de viaţă alături de iubită. Eu nu pot şi nu îmi doresc să mai vorbesc cu această fiinţă. Îmi provoacă scârbă”.

Angie Moisescu este o dansatoare care a făcut un spectacol de neuitat când a apărut în fața juraților de la „Chefi la Cuţite”. Dansatoarea, cunoscută și ca ”Bad Angie” s-a născut în Băila. S-a mutat în București de câțiva ani.

Dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, are un băiețel dintr-o relație anterioară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top