Connect with us

Revistateo.ro

Mistic

Semne că ești blestemat de o rudă

Există câteva semne prin care îți poți da seama dacă ești blestemat de cineva din familie. Se spune că cel mai cumplit blestem este cel făcut de o rudă, de o persoană care este apropiată.

Semne că ești blestemat de o rudă

1. NU POȚI FACE COPII

Rudele invidioase fac farmece acolo unde știu că durerea e cea mai mare. Dacă doctorii îți spun că nici tu și nici partenerul de viață nu aveți probleme din punct de vedere medical să concepeți un copil și totuși nu se întâmplă asta, e posibil ca la mijloc să fie vorba, de fapt, de niște farmece făcute de cineva din familie.

2. AI O STARE PROASTĂ, IAR ATUNCI CÂND TE GÂNDEȘTI LA INAMICII DIN FAMILIA TA, STAREA SE ÎNRĂUTĂȚEȘTE

Există anumite farmece care presupun controlarea minții victimei. Persoanele care știu să blesteme îi pot determina pe cei din jur, prin tehnici numai de ele știute, să aibă stări de rău și să se gândească la tot ce e mai negativ pe lume.

3. NU REUȘEȘTI SĂ APRINZI FOCUL DIN PRIMA

Fumătorii își pot da seama din prima dacă sunt sau nu blestemați. Dacă țigara nu se aprinde ușor, cu toate că nu suflă vântul și bricheta are suficient gaz, înseamnă că cineva le poartă sâmbetele.

4. NU REUȘEȘTI SĂ TE STABILIZEZI DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR

Astăzi câștigi bani, dar mâine nu îi ai, oricât de chizbuit ai fi. Asta se întâmplă și din cauza farmecelor pe care cei apropiați le fac, mai ales dacă ai datorii la ei.

CITEȘTE ȘI: Uite cum te afecteaza farmecele chiar daca nu crezi in ele

Chiar daca Biserica ne spunem sa nu credem in farmece, multe persoane se tem de vrajitorii. Din batrani se spun ca farmecele si vorbele rele pot avea consecinte grave, mai ales asupra persoanelor slabe de inger.

Chiar daca farmecele, descantecele si vrajitoriile nu au efectul pe care il doresc cei care le arunca, se pare ca vorbele si gandurile rele poarta energii negative care se transmit catre persoanele vizate. Farmcele poarta o energie malefica, ce ne poate afecta, chiar daca nu suntem constienti de acest lucru.

La prima vedere pare doar o joaca: pentru vrajitorii este nevoie de ace, piepteni, cenusa, zat de cafea, carti de joc, lumanari, talismane sau alte obiecte vizate. Cei care se duc la vrajitoare sunt impresionati de arsenalul de obiecte „magice” si scot multi bani din buzunar. Totusi, nu obiectele in sine transmit farmecele, ci incantatiile care sunt spuse in momentul ritualului.

Cuvintele au anumite vibratii care ajung la persoanele carora le sunt dedicate. Astfel, acestea ajung sa aiba o senzatie ciudata in organism, fara sa intelega de ce.

Daca simti ca ti se va intampla ceva, ai o teama inexplicabila, te simti slabit si fara vaga, este posibil sa fi cazut prada farmecelor. Roaga-te la Sfantul Ciprian, cel care apara de vraji si blesteme.

Cum te protejezi de energiile malefice?

Relaxeaza-te! Uneori, autosugestia este mai puternic decat orice farmec. Daca te simti rau si crezi ca ai fost deochiat, nu te mai gandi la asta, ci incearca sa iti gasesti linistea in lucruri care iti fac placere. Vei scapa… ca prin farmec.

Parfumeaza camera. Foloseste arome precum trandafirul sau iasomia, ori alte miresme florale care sa te ajute sa iti gasesti energie si spiritul pozitiv.

Foloseste smirna pentru a alunga durerile de cap, agitatia si stresul. Smirna are un efect calmant si lucreaza in subconstient, curatandu-l de temeri.

Protejeaza-te cu salvie! Betisoarele parfumate de salvie indeparteaza gandurile nocive.

Sursa foto: atlascorrectionboise.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top