Connect with us

Revistateo.ro

4 lucruri pe care să le faci pentru a avea o talie subțire

Dieta si Sport

4 lucruri pe care să le faci pentru a avea o talie subțire

Pentru a avea o talie subțire, nu trebuie numai să ai o alimentație sănătoasă. De asemenea, este foarte important să faci și mișcare. Află care sunt cele 4 lucruri pe care să le faci pentru a avea o talie subțire.

4 lucruri pe care să le faci pentru a avea o talie subțire

1. Fă mișcare de fiecare dată când poți. Atunci când ai ocazia, fă sport. Te va ajuta foarte mult. Vei scăpa de caloriile consumate la masă și astfel vei slăbi. Abdomenele sunt utile. Nu numai că te ajută să slăbești, dar te vor ajuta să te menții și în formă.

2. Aleargă. Când vremea îți permite, ai putea ieși la alergat. Nu este obligatoriu să mergi la sala de fitness. Este suficient să ieși în parc, sau pe lângă bloc. Pentru a arde 200 de calorii trebuie să alergi aproximativ o jumătate de oră. Trebuie să faci efort continuu aproximativ 20 de minute. Astfel te asiguri că arzi sufieicnte calorii pentru a slăbi și pentru a avea o talie subțire.

CITEȘTE ȘI: Dieta cu ceapă

CITEȘTE ȘI: Dieta metabolică. În cât timp slăbești și cum

CITEȘTE ȘI: Cum poti slabi 4 kilograme in 4 zile cu acest amestec

3. Fă sport în apă. Sportul practicat în apă te ajută să scapi de mai multe calorii. Ai putea să practici întotul. Acest sport îți pune în mișcare brațele, picioarele și îți solicită și abdomenul.

4. Poți slăbi jucându-te. Ai putea să sari coarda. Mai știi cât îți plăcea să sari coarda în copilărie? Chiar și acum, la maturitate, poți să faci lucrul acesta. Și asta deoarece te ajută să ai un abdomen de invidiat. Poți sări cu ambele picioare sau într-un picior. De asemenea, poți ține brațele încrucișate sau picioarele încrucișate. Mai mult decât atât, poți sări coarda în față sau în spate.

Dacă sari coarda timp de 30 de minute, vei scăpa de 300 de calorii. Grăsimile se vor topi, iar tonusul muscular se va îmbunătăți. De asemenea, vei avea o rezistență cardiovasculară mult mai bună.

Sursă foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top