Connect with us

Revistateo.ro

INCATUSATA IN RELIGIE. Incredibil ce nu are dreptul sa faca aceasta tanara de 18 ani

Stiri

INCATUSATA IN RELIGIE. Incredibil ce nu are dreptul sa faca aceasta tanara de 18 ani

Incredibil ce nu are dreptul sa faca aceasta tanara de 18 ani. Unele femei traiesc o adevarata drama atunci cand religia nu le permite sa faca ceea ce simt.

Este si cazul unei tinere de 18 ani pe nume Shaima, care a dezvaluit intr-o emisiune de televiziune ca religia musulmana nu le permite femeilor sa aiba niciun fel de relatie cu cei de alta confesiune.

Tanara este concurenta la Big Brother Spania si curajul de a intra in casa alaturi de persoane diferite a fost un pas mare, criticat de comunitatea musulmana. Shaima a dezvaluit ca a trait o poveste de dragoste incredibila pentru care a riscat mult, inclusiv sa isi piarda familia puternic indoctrinata religios. Mai mult decat atat, Shaima a marturisit cum o ameninta mama ei daca intra la Big Brother.

CITESTE SIN-O SA-TI VINA SA CREZI CUM ARATA NOUA VEDETA A SPANIEI

Concurenta a declarat ca daca in cele din urma va intra in concurs, mama ei a asigurat-o ca nu se va mai casatori niciodata! Totodata, tot de la mama ei a aflat ca nu are dreptul sa se indragosteasca de un crestin.

Desi are doar 18 ani, Shaima nu isi poate trai adolescenta asa cum o fac majoritatea tinerelor de varsta ei, din cauza conditionarilor religioase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top