Connect with us

Revistateo.ro

Au făcut poze la aniversarea copilului. După 3 ani au văzut un detaliu care i-a șocat

Bizar

Au făcut poze la aniversarea copilului. După 3 ani au văzut un detaliu care i-a șocat

Familia lui Charlotte au serbat ziua de naștere a fiicei lor. Când fata a împlinit 10 ani, familia și prietenii au luat parte la o frumoasă petrecere. S-au făcut și poze, așa cum era de așteptat. Însă, după un timp, cei care au văzut pozele s-au îngrozit. Află care era detaliul ce le-a atras atenția.

Au făcut poze la aniversarea copilului. După 3 ani au văzut un detaliu care i-a șocat

După 3 ani de la aniversarea fetiței, au văzut un detaliu înfricoșător în pozele de la aniversarea fetiței. Într-o poză apare Sally, mama lui Charlotte. Ținea tortul în mână. În fața femeii erau copiii. Iar în partea dreaptă a apărut silueta unui băiețel. Nu s-a știut cine era. Nu îl cunoștea nimeni.

Sally a simțit că acea casă în care s-au mutat este bântuită. A crezut lucrul acela chiar de când s-au mutat. În poză a apărut și dovada.

La trei ani de când au făcut pozele, au observat un detaliu înfricoșător. Acolo apărea un băiețel. Nimeni nu își amintea să fi fost invitat la petrecere.

CITEȘTE ȘI: A ramas insarcinata, desi astepta deja un copil. Nici medicii nu au mai auzit asa ceva

CITEȘTE ȘI: Medicul i-a spus ca bebelusul pe care il purta in pantece a murit, insa la sapte luni, a nascut un copil secret

CITEȘTE ȘI: A rămas însărcinată, iar medicul i-a spus că bebelușul nu va trăi decât câteva zile. Gestul său a emoționat milioane de părinți

La început au crezut că băiețelul era Ollie, băiatul familiei. Dar apoi au văzut că el se afla, de fapt, în fața mamei lui. Stătea lângă sora lui, pe canapea.

Femeia a mărturisit că a crezut mereu că e bântuită casa. Iar apoi a văzut și dovada. A spus chiar că găsea prin casă lucruri mutate. Și nu cei mici le mutau. Uneori auzea că este strigată ”mama”, dar nu copiii ei făceau asta pentru că nu erau acasă. De asemenea, aveau în casă și un căluț electric. Acesta pornea deși nu era băgat în priză.

Ei spuneau că se obișnuiseră cu atmosfera din casa aceea. Totuși, după un timp, s-au mutat în altă parte. Spune că nu vor mai pune niciodată piciorul în casa aceea.

Sursă foto: Mercury Press and Media Ltd

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top