Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Vărsător

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Vărsător. Încă de la începutul lunii vor fi obsedați de întrebări de tipul chiar am nevoie de o pereche nouă de pantofi, de un nou calculator sau chiar de o nouă mașină?!

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Vărsător

Sau despre ce lucruri ar mai avea nevoie și cum pot face rost de ele ori dacă într-adevăr au nevoie de ele.

Apoi, vor trece în extrema cealaltă și se vor întreba cum pot economisi bani, exceptând situațiile când chiar au nevoie de anumite lucruri în casă sau la birou și care trebuie cumpărate.

Horosscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Către sfîrșitul săptămânii ar putea fi invitați la o ceașcă de cafea de un/o vecin/ă, să accepte pentru că s-ar putea ca toată sporovăiala de jumătate de oră, o oră, toate acele amintiri depănate să retrezească copilul din ei și să le dea imboldul să facă lucruri mari.

Vor trebui să fie atenți cum gestionează o problemă emoțională oe 10 și 11 aprilie, deoarece acest lucru va fi trambulina de pe care pe 16 sau 17 aprilie se vor lansa în propspectarea de idei, exersându-și memoria și știința.

Nu e vorba doar în dezlegarea cuvintelor încrucișate, ci în crearea de strategii menite să le deschidă calea afirmării profesionale, cu un vârf de sarcină undeva pe 21 aprilie, apoi se vor confrunta cu limite impuse de planurile, visele și viziunile pe care le au, ca după 26 aprilie să fie nevoie de eforturi serioase de concentrare pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ei.

Relațional îi sfătuiesc să nu-și risipească energia afectivă pe lucruri sau stări de care nu au nevoie, ci doar pe cele constructive.

Dacă își închipuie că romantismul este doar orz stricat pe gâște, ei bine îl vor simți usturător pe pielea lor, în sensul că există riscul ca relația lor să se rupă, partenerii să-i lase cu ochii în soare, sau ceea ce credeau ei o relație pe cale să se înfiripe să se piardă, nici ei nu știu unde.

Dacă iau lucrurile în serios, este posibil ca participarea la un eveniment social să le scoată în cale o persoană interesantă și pe 4 sau 5 aprilie să simtă că le bate inima mai puternic și văd perspectiva dintr-un unghi foarte personal.

Pe sau 11 sau 12 aprilie problema emoțională a cuiva din familie merită toată atenția și toată sinceritatea lor.

Vor trăi un sentiment ciudat pentru că au impresia că de părerea lor depinde soarta unui om; ideea este că nu trebuie să tragă concluzii pripite și nici să dea un răspuns imediat, doar trebuie să analizeze ceva mai atent problema.

Faptul că știu clar ce vor, îi va ajuta să depășească momentele de cumpănă.

Profesional, trebuie să fie atenți la modul cum gestionează eforturile la locul de muncă. Dacă simt că sunt blocați într-un loc care nu le mai aduce nimic, să plece, să nu-și facă probleme că nu vor găsi ce să facă pentru că șansa este de partea lor și ar putea găsi ceva care să le placă, undeva după 6 aprilie. Sunt deschiși noilor experimente, inteligența lor acum îi poate ajuta să ajungă departe.

Financiar totul va depinde de cum știu să-și joace șansa schimbării locului de muncă. Dacă vor ști ce să facă, vor primi ceea ce vor cere și vor semna actele pentru noul contract pe 11 aprilie; apoi, vor da dovada capacității lor, dar și a logicii tipice, undeva pe 16 sau 17 aprilie când își vor da măsura talentului, lăsându-și colegii fără suflu. Cineva pe care l-a ajutat în Trecut vine și le răsplătește gestul.

Ca sănătate vor trebui să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important, adică pe odihna mentală care să îi ajute să mențină ritmul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top