Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Gemeni

Ei încă de la începutul lunii vor avea blocaje, cel puțin până pe 5 aprilie, dar din fiecare problemă vor învăța câte ceva, lucru surprinzător, deoarece ei nu sunt prea atenți la asemenea detalii, ei iau lucrurile așa cum sunt, nu caută să vadă ce se ascunde în spatele lucrurilor. Dar 7 și 8 aprilie vine cu răsplată, nu le va veni să creadă cum se va petrece asta.

Pe 12 aprilie vor da dovadă de super-inteligență, iar pe 13, dacă își vor pune în minte să își provoace dușmanii doar ca să îi învingă pe toate fronturile, nu este decât o chestiune de strategie și din acest punct de vedere pot da clasă celorlalte semne.

Horosscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Distracție mare pe 15 și 16 aprilie. Vor trebui să socializeze mai mult, să iasă, să participe la evenimente. Le va face bine și la imagine și moralului.

În al treilea decan, după 20 aprilie se vor implica în acțiuni de caritate, vor face voluntariat, vor discuta despre un posibil parteneriat de afaceri cu un frate sau cu cel mai bun prieten. Pe 25 și 26 aprilie vor trebui să-și apere poziția, dar să nu se implice în lupta pentru putere, nu merită.

Relational. Fantezie și realitate. Poți face două lucruri în același timp? Unii nativi, da. Aceștia sunt Gemenii. Doar că este momentul să treacă la fapte, să transforme visele în realitate, vine un moment când nu trebuie să mai viseze ci să se exprime.

Dacă sunt într-o relație trebuie să ia măsuri în sensul de a o duce la un alt nivel și am putea asista la o cerere în căsătorie. Da, este greu, mai ales pentru ei, dar trebuie să o facă odată și odată. În cupluri adie a romantism, a regăsire, a reașezare.

Pentru alte cupluri viața este și bolovănoasă, cu râpe adânci și urcușuri obositoare. Calea doar ei o pot găsi și o vor face, în special acolo unde există sentimente, să nu le fie teamă să caute soluții pentru a-și salva iubirea, ele există.

Pentru cei tineri, fără obligații, zielele de 7, 8, 12 și 13 aprilie le pot aduce iubirea, în prag de primăvară. Emoții și comunicare, așa s-ar putea caracteriza perioada 20 – 31 aprilie. Nimic nu este mai plăcut decât o luptă câștigată, iar ceea ce simt după victorie trebuie exprimat.

Profesional. Niciodată să nu-și subestimeze puterea fanteziei. Dacă visează cu ochii deschiși la locul de muncă, ar putea fi un semn că nu se simt împliniți.

Deci, să verifice la ce anume visează ca să poată identifica unde sunt problemele, apoi să încerce să redirecționeze energiile pentru a putea pune în practică ceea ce doresc, să nu se lase desacurajați de la primul obstacol ivit.

Cuvântul de ordine al lunii aprilie ar trebui să fie perseverență, pentru a vedea dincolo de obstacole pe 7 și 8 aprilie, pentru a reazliza că cea mai bună armă a lor este mintea pe 12 și 13 aprilie, să-și folosească rețeaua de colaboratori pe 16 și pe 17 aprilie și să comunice intens după 20. Această strategie va da roade pe 25 și 26 aprilie.

Financiar. Trebuie să știe ce și cui să ceară, chiar dacă se confruntă până după 20 aprilie cu o serie de blocaje financiare, pentru că acestea sunt temporare. Tendința este de a-și spori veniturile chiar și din slujbe part-time, și o vor face chiar dacă vor trebui să muncească mai mult, spre surprinderea prietenilor și a familiei.

De asemenea, sugerez să deschidă ochii la oportunitățile pe care le întâlnesc pentru că acestea sunt pline de promisiuni și chiar dacă unele promisiuni ascund muncă din greu, să nu le respingă.

Sănătate. Să-și imagineze ce s-ar întâmpla dacă ar trece pragul unei săli de fitness, dacă ar face puțină mișcare. Nu ar mai fi tentați să mănânce pe fond de stres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top