Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Cosmin Cernat, anunț neplăcut pentru fanii EXATLON: „A părăsit cursa!”

Cosmin Cernat a fost nevoit să facă anunțul pentru fanii de la Exatlon. Unul din cei mai controversați concurenți a părăsit cursa din motive de accidentare.

„Valentin continua cursa, dupa ce Oltin a parasit competitia. Acesta s-a accidentat si nu a mai putut continua”, a spus Cosmin Cernat, in editia Exatlon 2 aprilie.

Oltin s-a accidentat și a fost nevoie să abandoneze cursa, iar Vali Bruce a rămas în continuare în joc.

Didi Bulimar, confesiuni post-Exatlon

„Ma bucur ca am venit acasa, dar imi pare si rau. Au fost trei luni superbe pline de aventura. Ma opreau unii pe strada si ma intrebau: „Chiar asa e?”. E mai rau decat se vede la televizor, scandura aia e mult prea tare. Era oribil cand pierdeam, drumul de la traseu la camp. Nimeni nu prea spunea nimic.

CITESTE SI: Giani Kiriță, dat afară! Informații uluitoare despre concurentul de la Exatlon: „L-a pus pe LISTA NEAGRĂ și…”

Era bine cand strigam toti „campionii”. Cel mai frumos traseu a fost cel de la prima eliminare. Echipa mea nu a gresit cand m-a nominalizat, stiam ca sunt buna la traseu, dar nu la fel de buna la final. Nu ma asteptam sa ies.

„Până și Oltin a crezut că va ieși”

Am invatat sa ma ascult pe mine. In ziua eliminarii am plans de dimineata pana seara. A venit Vladimir dupa mine. Corpul, universul mi-a transmis ca ceva nu e in regula. Pana si Oltin a crezut ca va iesi.

Eu am stiut ca voi fi nominalizata, nu am mai facut aceeasi greseala in ziua eliminarii Claudiei. Am stat si am vorbit. Nu ne-am pus problema ca Oltin nu va iesi si ca este nebunia asta in tara. Sper sa se gandeasca la asta.

CITESTE SI: Exatlon: Total neaşteptat! Cine a fost eliminat din echipa Faimoşilor

Eu n-am stiut ca este nebunia asta in tara. El trebuia sa stie la ce se inhama, el ne-a spus ca nu s-a uitat niciodata la emisiune si nu stia despre ce e vorba. Bruce stia tot.

Noi am fost de fata, il vedeam ca nu reuseste nimic. Nu voi regreta, ma bucur ca sunt acasa, au fost 100 de zile fara sa-i aud glasul mamei mele. Nu suntem o familie foarte siropoasa. Tata mi-a zis: „Mama, ce neagra esti”.

Mama mi-a zis ca ma iubeste si ca este mandra de fiica ei. Din pacate nici nu m-am uitat la ultima emisiune, n-am putut, stiam ca le voi lipsi. Sper sa aiba cea mai multa bafta din lume”, a declarat Diana Bulimar la Wowbiz.

„In momentul in care am ajuns la hotel mi s-a parut totul normal, dar in camp totul trecea greu. ma asteptam sa fiu nominalizata.

Am vorbit la telefon si am aflat ca Razboinicii au facut un grup si s-au aliat ca sa ramana Oltin. Asta este, e un reality. Ne-am bazat pe voturile publicului|”, a mai spus fosta concurentă Exatlon România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top