Connect with us

Revistateo.ro

Ce înseamnă dacă albești prea devreme

Sanatate

Ce înseamnă dacă albești prea devreme

De regulă, persoanele care albesc sunt cele care înaintează ăn vârstă. Cu toate acestea, există și cazuri în care firele albe de păr apar mult mai devreme, când nu se poate vorbi despre bătrânețe. De asemenea, sunt unii oameni care nu se simt deranjați de acele fire de păr alb. Însă alții le ascund imediat ce apar. Indiferent de decizia ta, dacă preferi să le ascunzi sau să le lași la vedere, este bine să știi ce înseamnă dacă albești prea devreme.

Tu știi ce înseamnă dacă albești prea devreme?

Dacă firele albe de păr apar la vârsta de 30 de ani sau chiar mai devreme, poate fi un semnal de alarmă. Asta deoarece ar putea fi vorba despre unele probeme de sănătate. Află despre ce este vorba și mergi la medic pentru a te asigura că totul este în ordine.

Dacă începi să albești prea devreme, atunci ar putea fi vorba despre unele probeme de sănătate. Ar putea fi vorba chiar despre afecțiuni cardiovasculare. Bărbații în special sunt cei ce se pot confrunta cu o astfel de problemă. De aceea este bine ca cei care observă că au multe fire de păr alb și acestea au apărut chiar mai devreme de 30 de ani, să meargă la cardiolog.

CITEȘTE ȘI: Ce inseamna daca iti apar pete albe pe unghii

CITEȘTE ȘI: A aplicat coji de cartofi pe par si a scapat de firele de par albe!

CITEȘTE ȘI: Bebelușul care s-a născut cu părul alb

Și lipsa unor vitamine poate duce la apariția firelor albe de păr. Așa că, de multe ori, pentru a preveni această problemă, o dietă sănătoasă și echilibrată este tot ce îți trebuie. Potrivit unor studii, lipsa vitaminei D3 poate fi de vină pentru apariția firelor albe de păr.

Așadar, dacă albești prea devreme, ar fi bine să mergi la medic. Poate fi vorba despre probleme de sănătate, ori pur și simplu despre dietă. Iar în cazul din urmă, tot ce trebuie să faci este să acorzi atenție alimentației pentru ca problema să nu se agraveze.

Sursă foto: shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top