Connect with us

Revistateo.ro

ULTIMA ORA. 28 de romani, accident cu autocarul in Ungaria

Stiri

ULTIMA ORA. 32 de romani, accident cu autocarul in Ungaria

ULTIMA ORA. 32 de romani, accident cu autocarul in Ungaria

UPDATE, 12:02: Potrivit informatiilor venite de la Ministerul de Interne este vorba despre 32 de romani care au cazut in sant cu autocarul, si nu despre 28 cum se cunostea initial. 2 dintre pasageri sunt grav raniti.

Inca un accident cu romani aflati intr-un autocar a avut loc, la o distanta de numai o zi, de data aceasta in Ungaria. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, un autocar in care se aflau 28 de romani s-a rasturnat in orasul Mako, aflat aproape de granita cu Romania, pe autostrada M43.

Accidentul s-a petrecut azi dimineata in jurul orei 09, autocarul care se indrepta catre tara noastra inclinand pe o parte si rasturnandu-se. La fata locului au ajuns deja echipaje medicale si echipe de investigatori maghiare. Din primele informatii, singurul care a fost grav ranit este soferul, in acest moment existand putine date despre gravitatea starii celorlalti pasageri.

CITESTE SIACCIDENT INGROZITOR: AUTOCAR CU ROMANI, PLONJAT IN RAPA

Nu mai tarziu de ieri, in Bulgaria, un autocar cu 27 de romani a cazut intr-o rapa, in apropiere de Veliko Tarnovo. In urma acestui accident o persoana a decedat si sase au fost internate in spital cu stare grava.

Firma transportatoare le-a pus la dispozitie un autocar turistilor care veneau din Kusadasi, Turcia, trecand prin Bulgaria, pentru a ajunge in tara. 16 dintre acestia au fost transportati la Spitalul de Urgenta Bucuresti pentru investigatii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top