Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Rac. Gata sau nu, acești nativi trebuie să lucreze efectiv, deoarece Uranus din Berbec îi provoacă să schimbe jocul și din colțul lor să nu mai privească pasiv la ceea ce se întâmplă, mai ales când carieră lor primește o lovitură neașteptată, ca urmare a opoziției cu Jupiter.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

O săptămână în care trebuie să fie foarte atenți dacă țin la scaunele lor. Aș spune că este timpul să îmbrace armura și să pornească la luptă, dacă vor să-ți păstreze prerogativele, mai ales că vorbim despre un meci între doi grei, Uranus și Jupiter. Este a doua confruntare între cei doi de anul acesta.

Să se gândească la perioada de sfârșit de februarie și început de martie. Au pierdut atunci vreo ocazie, trebuia să-și demonstreze potențialul dar nu au mai avut timp sau nu au fost pregătiți să acționeze? Ei bine, este momentul să-și ia revanșa. Acum este unul din acele momente rare când lucrurile se pot corecta.

Jupiter în Casa creativității, sugerează că unul dintre colegii pe care se bazau ar putea să nu îi sprijine în demersul lor, dar asta nu ar trebui să îi oprească. Poate că trebuie să vorbească cu cineva despre temerile lor, de exemplu, de a nu le abandona, și astfel să îi asigure că găsesc în ei sprijinul de care au nevoie.

Semnul lor sensibil, empatic, este ușor de influențat de ceilalți și doar simpla bănuială că ar putea răni pe cineva iubit îi poate împiedica să facă ceea ce își propun.

Rezistența inconștientă față de o situație concurențială îi poate trage înapoi. Dar dacă doresc să își asume un rol de conducere, trebuie să își verifice resursele interioare și să meargă unde le spune instinctul.

Dacă sunt deja în această poziție, interacțiunea dintre Jupiter și Uranus îi poate ajuta să păstreze echilibrul între a fi un lider de echipă, plin de compasiune, și un șef luminat, orientat spre scopuri bine țintite. Să nu uite că a fi șef, nu înseamnă să fie plăcut, ci respectat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top