Connect with us

Revistateo.ro

Trucul care te ajută să ai buze moi și catifelate. Nu vei mai folosi ruj după aceea

Frumusete

Trucul care te ajută să ai buze moi și catifelate. Nu vei mai folosi ruj după aceea

Orice femeie își dorește să arate bine. Tocmai de aceea apelează la diverse trucuri și ritualuri de înfrumusețare. Așadar, dacă te numeri printre cele care își doresc să aibă buze moi, catifelate și frumoase, atunci ai putea să încerci și tu un truc. Vei vedea că după aceea nu vei mai folosi ruj.

Trucul care te ajută să ai buze moi și catifelate. Nu vei mai folosi ruj după aceea

Tot ce trebuie să faci este să respecți trei pași simpli. Vei vedea diferența imediat. Înainte de toate, trebuie să scapi de pielea moartă de pe buze. Pentru asta, este indicat să folosești un scrub de casă. Cum vei proceda? Foarte simplu! Amestecă într-un recipient o linguriță de ulei de cocos și o linguriță de sare de mare. Apoi pune amestecul pe un tifon. Masează-ți buzele pentru un minut cu amestecul acela.

La final, este recomandat să clătești buzele folosind un alt tifon. Buzele trebuie să fie bine uscate.

Pasul doi este la fel de simplu. Este indicat să folosești un balsam de buze. Aplică-l de 3 – 4 ori pe zi. Este bine să îl pregătești tu acasă. Ai nevoie de câteva ingrediente naturale. Sigur le găsești în bucătărie. Vei avea nevoie de o lingură de ulei de cocos, o lingură de ulei de măsline și trei sferturi de linguriță de miere.

CITEȘTE ȘI: Tratamente pentru buze crapate de la Dr. Oz

CITEȘTE ȘI: Ai buzele crapate? Scapi de problema in 3 MINUTE!

CITEȘTE ȘI: Tratament pentru buze uscate și crăpate cu pliculețe de ceai verde

Și, la final, urmează pasul trei. Vei lua o capsulă de vitamina E. Apoi vei scurge uleiul din interiorul acesteia. Îl vei folosi pentru a-ți acoperi buzele. Este recomandat ca acest balsam să fie aplicat seara înainte de culcare.

Dacă ve urma cei trei pași de mai sus, atunci vei avea buze frumose, moi și catifelate. Și nici nu va mai fi nevoie să folosești mereu ruj. Este un truc pe care îl poți recomanda și prietenelor tale. Se va vedea diferența.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top