Connect with us

Revistateo.ro

Cadoul neașteptat primit de Ionela Prodan de Paște din partea Familiei Regale

Star

Cadoul neașteptat primit de Ionela Prodan de Paște din partea Familiei Regale

Ionela Prodan este de mai multe săptămâni internată. Cântăreața de muzică populară are grave probleme de sănătate. A fost diagnosticată cu afecțiuni localizate la nivelul ficatului și pancreasului. Starea ei nu este una deloc bună. Cei dragi și apropiați se roagă să fie totul bine. De Paște, interpreta a primit un cadou special din partea Familiei Regale. Află despre ce este vorba.

Cadoul neașteptat primit de Ionela Prodan de Paște din partea Familiei Regale

Prințul Paul și Prințesa Lia i-au transmis recent Ionelei Prodan un mesaj. De asemenea, i-au trimis și un cadou special. este vorba despre un ou pictat chiar de Prințesa Lia. Iată ce mesaj a primit îndrăgita cântăreață de muzică populară.

„Doamna Ionela Prodan, Sfintele sărbători de Paște să vă aducă sănătate. Mă bucur să vă transmit că muzica dumneavoastră este mereu în sufletele noastre, iar faptul că sunteți atât de aproape de noi este o coincidență. La fel, „Măi vecine, măi Codrine”, o melodie pe care o ascultam oricând cu mare plăcere.

Am pictat special pentru dumneavoastră un ou de Paște, care să vă poarte mult noroc. Pace, liniște și împăcare de sine”, a fost mesajul primit de îndrăgita cântăreață din partea Prințesei Lia, potrivit ciao.ro.

În perioada sărbătorilor pascale, îndrăgita interpretă a primit un cadou neașteptat. Acest lucru s-a întâmplat după câteva săptămâni de când a fost internată din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

CITEȘTE ȘI: Saveta Bogdan, dezvăluiri despre Ionela Prodan

CITEȘTE ȘI: Cum a reacționat Ionela Prodan când a aflat că Hary Reghecampf a murit

CITEȘTE ȘI: Ionela Prodan și-a făcut TESTAMENTUL! Cui a lăsat întreaga avere: „La nepoți nu am împărțit…”

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Scrisoarea Aneimaria Prodan pentru mama sa, Ionela Prodan „Aş da din timpul meu pentru ca tu să rămâi”

Anamaria Prodan a scris în urmă cu puțin timp o scrisoare în care i se adresează mamei sale, Ionela Prodan. Fiica Ionelei Prodan i-a scris mamei sale o scrisoare emoţionantă. Aceasta doreşte să petreacă cât mai mult timp împreună.

După ce în presă s-a scris că Ionela Prodan are probleme grave de sănătate, Anamaria Prodan a făcut publică o scrisoare emoţionantă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI: Scrisoarea Aneimaria Prodan pentru mama sa, Ionela Prodan „Aş da din timpul meu pentru ca tu să rămâi”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top