Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscopul amoros pentru luna aprilie 2018. 2 zodii sunt cerute în căsătorie

Astrele prevăd o situație amoroasă interesantă pentru zodiile de aer și de pământ. Iată ce prevede horoscopul amoros pentru luna aprilie 2018.

Horoscopul amoros pentru luna aprilie 2018 pentru fiecare zodie

Berbecii au o lună extrem de fierbinte din punct de vedere sexual. Își vor schimba complet viața și vor avea parte numai de surprize. Nu e exclus ca femeile Berbec să fie cerute în căsătorie.

Taurii au și ei multe lucruri de învățat din punct de vedere sentimental de la cei din jur. Își pot repara relația cu ajutorul sfaturilor de la cei vârstnici.

Gemenii sunt pe culmile fericirii. Vor cunoaște persoane noi, oameni minunați, persoane alături de care pot începe, de ce nu, ceva frumos. La finalul castingului s-ar putea alege cu iubirea vieții lor.

Racii au și ei o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros. Vor fi cadorisiți cu tot felul de complimente, de gesturi de afecțiune rare.

CITESTE SI: Săptămâna celor mai grele decizii de luat – Previziuni karmice 9 – 15 aprilie 2018.

Leii continuă să trăiască precum adolescenții. Vor iubi ca în liceu și se vor simți în largul lor.

Fecioarele au și ele o perioadă fericită. Vor fi puse în fața unor situații interesante din punct de vedere sentimental. Trecutul se întoarce într-o oarecare formă în viața lor.

Balanțele încep o poveste nouă de iubire undeva după a doua jumătate a lunii. Din 20 aprilie nu e exclus să fie cerute în căsătorie.

Scorpionii și Săgetătorii sunt cam la același nivel sentimental vorbind. Discuțiile cu partenerul de viață pot apărea tocmai de la… viziunea fiecăruia despre sex.

Capricornii au de făcut o serie de promisiuni persoanei iubite. Dispare orice teamă, orice stres și devin mai deschiși la dialog.

Vărsătorii sunt într-o fază extrem de frumoasă a vieții lor. Redescoperă fiorii iubiri și se simt fericiți.

Peștii sunt și ei în lumea lor. Iubirea plutește în aer pentru ei. Au parte numai de bucurii. Sunt în al nouălea cer.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top