Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Capricorn. Întoarce-te, Capricornule! Toți ochii lumii sunt îndreptați spre tine, acum când copilăroșii cosmici, Venus și Marte s-au angajat îtr-un trigon în semne de pământ, menit să dea stabilitate.

Venus este acasă în Taur și în Casa a 5-a a faimei, înflăcărării și a romantismului și este suficient pentru a vă exterioriza furia interioară. Cealaltă față a magiei celeste vine de la pasionatul Marte, care musafir prin Capricorn și în Prima Casă, a expresiei personale aduce îndrăzneală.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Capricorn

Așa cum acești iubiți se sincronizează în aceast trigon, aspect ceva mai rar, tu sau munca ta ați putea fi catapultați în lumina reflectoarelor. Fii fără teamă deoarece promovarea era tot ce urmăreai.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Norocul îi favorizează pe cei mai îndrăzneați Capricorni și să o spunem pe a cinstită nu ai avut niciodată răbdarea să aștepți să fii descoperit oricum. Permiteți-vă să vă opriți și să vă jucați. Maximalismul este încă atuul în această primăvară! Eleganța ta îndrăznește să atragă niște ochi fascinați și cineva important ar putea chiar să te oprească pe stradă.

Dar atenție, drăguții Venus și Marte te pot transforma dintr-un motan impunător într-un pisoi leșinat. Miercuri, 18 aprilie, poate provoca una din acele conversații revelatoare unde împărtășești din inimă și te simți ascultat și înțeleas.

Dacă te-ai ascuns de recunoaștere din teama că este prea mult, arată-te, cum ești. Este acel moment în care o anvelopă nouă întâlnește caldărâmul pe care va rula: dacă obiectul afecțiuniir tale nu te poate aprecia pentru cine ești cu adevărat, atunci cine să o facă?

Alinierea promițătoare de miercuri arată care este situația adevărată. Fii cel care ești cu adevărat și îți vei fermeca fanii. Discuțiile se pot transforma în vitoare planuri îndrăznețe, în propuneri și posibile sarcini.

Dacă ești un Capricorn singur, posibil să trăiești un sentiment ciudat, știind că există ceva sau cineva, ca și cum ar trebui să fie obligația ta. Urmați acel fir, deoarece patrulaterul sufletului tău ar putea prezenta o perspectivă promițătoare!

Fă orice în acest week-end, Capricorn, ca să se simtă ca în paradis. Dar pregătește-te ca în acest timp să întâlnești și câteva situații tensionate, în care el sau ea, să se prefacă pentru a atrage atenția.

Din fericire, Mercur revine din retrogradare duminică și te ajută cu vizita unor rude sau a unor prieteni de care ai uitat. Începe să bifezi, mai întâi, lucrurile ușoare de pe listă: chemați instalatorul, reveniți la o alimentație sănătoasă și dacă trebuie fă o schiță, de modă veche, pe frigider.

Un al doilea val de vibrații care va face să te simți mai bine este cel adus de Luna Nouă. Nu e nici o îndoială că ești ajutorul de bază pentru cei dragi, dar de tine cine are grijă?

Ai grijă la sănătate zilele astea

Dacă în ultima vreme ai mâncat doar pizza, cum ai obiceiul, treci pe salate verzi și un regim mai slab în proteine. Dacă nu poți face piața pentru că nu ai timp, puteți încerca chiar și un serviciu de livrare a alimentelor bio.

Chiar dacă nu ești pregătit să vezi care e miza, Luna Nouă și Mercur îți vor deschide ochii și, eventual, îți va unge roțile pentru acțiune pentru următoarele șase luni până la Luna Plină din 24 septembrie.

Acordă atenție femeilor care te apreciază. S-ar putea ca ele să joace un rol important în viața ta, deschizând o punte importantă de oportunități între Luna Nouă de acum și Luna Plină pe 24 septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top