Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Săgetător. S-ar putea ca stabilitatea să nu fie primul loc în topul preferințelor personale și pare surprinzător! Venus și Marte sunt într-o relație cât se poate de pământeană. Înamorata Venus își rătăcește pași în Taur și în Casa a 6-a, mai sensibilă și mai senzuală ca niciodată.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Vigurosul Marte navighează prin Capricorn și Casa a 3-a a lucrurilor mărunte, a drumurilor scurte. Acest hibrid ceresc poate să nu declanșeze focuri de artificii, dar poate atrage oameni în relații mult mai durabile.

Săgetătorii singuri pot fi străpunsi de săgețile lui Cupidon în cele mai neașteptate locuri, cum ar fi distribuția alimentelor cu camionul, camera de supraveghere a birourilor din instituția în care lucrezi ș.a. O situație la locul de muncă, de asemenea, poate crea o întâlnire cosmică.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Săgetător

Impulsivi cum sunteți ar fi înțelept să vă citiți contractul de muncă înainte de a efectua orice mișcare. Ai fost prins la mijloc?

Formula evocatoare a mișcării Marte-Venus de miercuri te poate aduce în situația să pui la îndoială unele dintre alegerile recente – și probabil cele mai bune.

Centrează-te cufundându-te în una din pasiunile tale. Fii nemilos cu tine și rămâi angajat în ceea ce faci fără a sări peste cuvâtul șefului tău doar pentru că știi ce urmează!

A lucra în mod constatnt te poate ajuta când nici nu te aștepți. Nu numai că te vei simți mai relaxat în pielea ta, ci și cantitatea de endorfine di organism se va amplifica și vei fi cât se poate de sexy!

Ești angajat într-o relație? Fă tot ce poți parte pentru a menține relația pe linia de plutire li nu o transforma în rutină. În primul rând, aliniați-vă obligațiile și programul într-un calendar comun.

Nu este vorba de urmărirea reciprocă a oricărei mișcăr,nu, este vorba despre datele și evenimentele importante, să nu fiți ca două nave care trec noapte, una pe lângă cealaltă. Cu Venus și Marte în zona financiară a temeni natale, discuțiile de miercuri se pot transforma în finanțe împărțite.

Ați planificat înainte visele pe care doriți să le trăiți împreună? Bugetarea nu trebuie să fie un ucigătoare ci un compromis și mă credeți sau nu, soluția ar putea veni discutând în pat săptămâna aceasta.

Dacă nu puteți vorbi despre bani fără să îți crească tensiunea, poate că este timpul să stați de vorbă cu un consilier financiar care să poată media dialogul.

Dacă este o relație de afaceri stabilizată, sincronizarea acelui calendar de lucru poate face minuni pentru a menține echipa unită. Creați structuri de asistență pentru fiecare domeniu de viață pe care doriți să îl îmbunătățiți.

Duminică reflectoarele se vor întoarce spre scena pe care evoluezi și să-ți descopere ceva fabulos! Mercur revine în mers normal și este și Lună Nouă.

Relațiile revin la un ritm normal

Vă puteți testa viziunea cu o audiență live, chiar dacă începeți cu partenerul de viață. În trei săptămâni de dramă personale, relațiile tale ar trebui să revină la un ritm normal.

Veți fi mai preocupați să găsiți soluții constructive decât să urmăriți o poveste fără cap și fără coadă. În cayul că vă întrebați dacă spectacolul trebuie continuat, răspunsul va fi clar în următoarele săptămâni.

De asemenea, câteva inițiative noi în Casa romantismului. Muza modei lovește! O nouă iubire s- ar putea acum. Creativitatea va spori. Găsește un proiect în care să te implici și Luna Plină în Berbec, de pe 24 septembrie vă va aduce laurii victoriei. Și gustul este al naibii de duuuuullllceeee!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top