Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Berbec. Te simți inspirat când este vorba despre viitorul tău în această săptămână – și ești decis să mergi încotro te duce fluxul. Miercuri, 18 aprilie, Marte și Venus relaționează într-un trigon dându-ți energia pentru ceea ce urmează.

În timp ce aceste planete guvernează în mod tradițional dragostea, ele sunt, de asemenea, generatoare de creativitate și de ambiția, mai ales că ambele curg prin elementul care le stabilizează, pământ.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Stăpânul tău, Marte, se află în casa a zecea; Venus este în Casa a doua care este și o casă a senzualității și deci foarte sensibilă. Împreună, cei doi îți vor oferi practic, magia de care ai nevoie pentru a da energie viselor tale.

În schimb, este posibil ca relațiile să nu poată supraviețui într-o zona nebuloasă în această săptămână. Discutați termenii implicării și clarificați-vă situația – sunteți oficial împreună sau nu sunteți destinați unul altuia?

Cei căsătoriți ați putea avea nevoie să vă așezați la masă împreună cu partenerii voștri și să discutați nevoile familiei, ale copiilor sau ale animalelor de companie. Dacă aveți în minte o schimbare de carieră, evident doriți sprijinul familiei așa că este timpul să vorbiți!

Lăsați-l pe Marte să vă dea curaj și pe Venus care dorește compasiune. În timp ce ar putea fi înfricoșător să vorbești despre schimbări, ați putea pune capăt conversației cu emoție pe care să o împărtășiți cu cei dragi.
Berbecii singuri ar putea întâlni pe cineva serios – ceea ce va face să-și dorească să se stabilizeze.

Puteți întâlni marea dragoste stând la coadă la bancomat, de exemplu. Amestecarea afacerilor și a plăcerii nu trebuie să ducă la un dezastru, mai ales dacă relația depășește limitele fizice.

În schimb Berbecii aflați într-o relație ar putea fi chiar inspirati pentru a se alătura echipei unui proiect profesional în timpul acestui tranzit, un proiect pe care și l-au dorit.

În ce privește cariera, această relație în care se află Venus și Marte aduce nu doar un punct de creativitate ci și o creștere a impulsului de a crea. Eleganta Venus vă sprijină prin rebrenduirea afacerii sau muncii.

Marte vă dă curajul de a aduce lucrarea în fața publicului sau chiar de a avansa într-o poziție mai proeminentă la birou.

Berbecii se provoacă permanent

Proiectele personale vor ridica constant ritmul și s-ar putea să aveți unele inițiative curajoase pe care să le puneți în practică la Luna Nouă. Acest lifting lunar se poate simți ca o renaștere interioară sau a felului vostru de a fi.

Provocați-vă, mai mult ca un vorbitor motivațional decât ca un polițist care caută dovezi ca să pedepsească. Obiectivele pe care le-ați stabilit la Luna Nouă sunt mereu puternice, dar dacă doriți să le luați la rând, asigurați-vă că procesul de realizare a acestora va duce la satisfacție și mulțumire!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top