Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Unde va fi înmormântată Ionela Prodan

S-a aflat unde va fi înmormântată Ionela Prodan. Familia regretatei cântărețe se pregătește să o conducă pe artistă pe ultimul drum.

Conform Elenei Merișoreanu, se știe deja unde va fi înmormântată Ionela Prodan. Cântăreața de muzică populară va fi condusă pe ultimul drum de cei dragi.

Unde va fi înmormântată Ionela Prodan

Anamaria Prodan a scris pe pagina ei de Facebook detalii legate de înmormântarea Ionelei Prodan.

„Cei ce vor sa și ia rămân bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm.

Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti) joi 19 aprilie ora 12. Numai familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant”, a scris Anamaria Prodan.

Alături de ea în ultimele clipe a fost tot timpul fata ei Anamaria Prodan. Fata ei Anca este plecată în America, iar ginerele este dus în Qatar unde are treabă cu meciurile de fotbal.

Elena Merișoreanu susține că Ionela Prodan va fi îngropată în Cimitirul Bellu din Capitală alături de fostul ei soț, domnul Tănase.

Artista va fi înmormântată în straie populare. Cântăreața suferea de o boală la pancreas care s-a agravat în ultima perioadă.

În ultimul ei interviu, acordat pentru România TV, Ionela Prodan a mărturisit că atunci când era în moarte clinică l-a văzut pe Iisus Hristos. Avea febră foarte mare și nu mai credea că își va reveni vreodată.

Mulți au crezut că Ionela se va vindeca după ce și-a revenit în urma comei în care a stat mai multe zile. Ba chiar a început să vorbească și să mănânce, însă boala a fost mai puternică decât ea în cele din urmă.

CITEȘTE ȘI: Lovitură pentru Anamaria Prodan după ce a aflat că mama ei a murit. Unde sunt rudele?

Mărturisirea uluitoare făcută de Florin Condurățeanu înainte de moartea Ionelei Prodan. A avut dreptate jurnalistul?

Ultimul interviu cu Ionela Prodan: „L-am văzut pe Iisus. Ardeam”

Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum atât de colegii ei de breaslă cât și de rude și prieteni.

„Eu mă numesc Ionela Tănase. Ionela Prodan e numele meu de familie, de domnișoară. Eu Anamariei i-am pus special numele, Anamaria Tănase.

Am stat prea puțin cu familia. Îmi amintesc visul meu de revenire pe pământ. Mi-a apărut Iisus în față când am făcut septicemie în spital în București. Eram pe trei sferturi moartă.

Nu mai eram cu picioarele pe pământ. Eu eram în altă lume. Aveam febră enorm. Ardeam, un foc enorm.

L-am văzut pe Iisus. M-a prins de spate, mi-a dat viață. Am zis: ce e cu mine aici? Din flăcările alea, din febră, am ajuns cu picioarele pe pământ. Prezența lui Iisus la mine în casă este permanentă”, i-a spus Ionela Prodan lui Ioan Corpoș la România TV înainte să moară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top