Connect with us

Revistateo.ro

Ionela Prodan a trăit toată viața cu un mare regret. Ce o supăra pe celebra artistă de muzică populară

Stiri

Ionela Prodan a trăit toată viața cu un mare regret. Ce o supăra pe celebra artistă de muzică populară

Ionela Prodan a trăit toată viața cu un mare regret. Cunoscută cântăreaţă de muzică populară a mărturisit în nenumărate rânduri că toată viața ei a trăit cu o singură supărare în suflet, faptul că nu și-a cunoscut niciodată tatăl.

Ionela Prodan a murit luni seara, la spitalul Elias din Capitală, la 70 de ani, după o luptă cu o boală cruntă. Alături de ea a fost până în ultima clipă, fiica ei, Anamaria Prodan. Îndrăgita artistă care a fost răpusă de cancerul pancreatic, a avut în viață mai multe cumpăne. La scurt timp, după ce a născut-o pe Anamaria a avut un accident cumplit de mașină. A stat trei luni în comă, dar artista spunea că Dumnezeu a vrut să o mai țină în viață. „M-a păstrat pentru lume, pentru această lume, mi-a întârziat plecarea”, spunea celebra cântăreață atunci. De atunci, a continuat să cânte și a cucerit inimile românilor cu vocea ei unică și s-a dăruit publicului, după cum spunea chiar ea: „Până la 45 de ani am muncit enorm, am muncit pentru cântec, am trăit din cântec.”

Cunoscută cântăreaţă de muzică populară a recunoscut însă în diverse rânduri că toată viața a trăit cu un mare regret. Acela că nu și-a cunoscut niciodată tatăl. „Am venit pe lume după la luni după ce a plecat tata dintre noi. Nu l-am cunoscut pe tata şi eu n-am spus tata. Atât de dor îmi era să spun tată cuiva″, spunea Ionela în înterviuri mai vechi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top