Connect with us

Revistateo.ro

Alex de la ”Exatlon” are o viață desprinsă parcă din scenariul unui film

Exatlon

Alex de la ”Exatlon” are o viață desprinsă parcă din scenariul unui film

Alex se numără printre favoriții de la ”Exatlon” la câștigarea premiului cel mare. Este un concurent rațional și determinat. După mai bine de 100 de zile, a devenit un adversar de temut pentru echipa Faimmoșilor.

Alex de la ”Exatlon” are o viață desprinsă parcă din scenariul unui film

La cei 25 de ani ai sai, este obisnuit sa castige, dar si sa piarda, practicand dans sportiv de la varsta de noua ani. Alex a castigat zeci de medalii la concursurile de dans sportiv la care a participat. Obisnuit cu stresul competitiilor, inca de la o varsta frageda, sportivul face acum fata cu brio celei mai dure intreceri din istoria reality-show-urilor televizate din Romania. Fiul cel mare al unei familii cu trei baieti, Alex a fost model si sprijin pentru fratii mai mici, acum acestia avand varste de 23 (Dragos) si 21 de ani (Gabi).

Parintii i-au dat pe toti trei la dans sportiv si tot pentru ei au deschis o scoala de profil, in Buzau. In cantonamente, Alex avea grija de fratii mai mici. La teme, tot el ii ajuta. Pentru parintii lui Alex, copiii sunt cele mai pretioase investitii: ca sa nu mai faca naveta, pentru ei s-au mutat la oras – familia locuind pana atunci intr-o comuna langa Buzau, unde si astazi stau cu chirie.

Plecarea spre Pamantul Fagaduintei

La 17 ani, Alex a plecat in America, unde a fost gazduit timp de cateva luni de o familie de romani originari din Buzau. Pentru ca nu mai voia sa se intoarca, de teama ca nu isi va mai vedea fiul – viza nefiind usor de obtinut – tatal sau i-a facut o promisiune: “Intoarce-te si vom pleca cu totii din tara!”.

Alex s-a intors, iar familia sa a intrat in febra plecarii, pentru ca promisiunea trebuia indeplinita, si astfel au optat pentru Canada.

“Am cautat o firma care sa ne sprijine cu dosarul, cu actele. Firma a disparut si ne-a returnat doar jumatate din bani. Pana la urma, au aplicat copiii pe partea sportiva si, in doua saptamani, eram plecati in Canada. La noi, partea cea mai grea a fost cu copiii, cu facultatea. Alex terminase Management la ASE, dar ii aveam pe ceilalti doi. Taxele pentru studiile lor erau foarte mari, 25.000 de dolari canadieni pe an pentru fiecare copil”, povesteste tatal lui Alex.

Familia s-a intors in Romania, mai putin Alex, care a ramas sa isi urmeze visul in Canada, alaturi de partenera sa de dans. Cateva luni a stat in Canada. Dar o parte din visul lui s-a implinit: a obtinut viza pe 10 ani pentru America! Si din nou Alex a avut gand de plecare. Mirajul Americii, pe care el o stia ca pe un Pamant al fagaduintei, l-a ademenit din nou. El voia sa faca dans, dar si sa joace in filme, la Hollywood.

“A stat in America vreo luna, pana a vazut el cum stau treburile. Se pregatea cu dansul sportiv in continuare, gasise el pe cineva care pregatea mai multe persoane. El voia sa joace in filme, la Hollywood. Insa nu a razbit in ceea ce si-a propus atunci si a venit acasa. A avut la ce sa se intoarca – clubul nostru de dans. La club, toti copiii il adora, pentru ca se poarta frumos cu ei. Asa e firea lui, blanda!”, a declarat tatal lui Alex. Acesta este bucuros sa isi vada fiul cum evolueaza, atat de frumos, in Exatlon.

“El este un baiat gospodar, l-ati vazut ca el se duce dupa lemne, el stie sa le faca aproape pe toate. Asa l-am invatat. Are o parte de cercetas in el!”, a completat tatal lui Alex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top