Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Elena Merișoreanu a izbucnit în lacrimi la televizor. Ce mărturisire a făcut despre Ionela Prodan

Elena Merișoreanu nu-și poate stăpâni lacrimile de luni încoace, din ziua în care prietena ei, Ionela Prodan, s-a stins din viață.

Elena Merișoreanu, în lacrimi

Cântăreața de muzică populară a vorbit într-o intervenție la un post de televiziune despre ultimele momente ale Ionelei pe pământ.

„O zi frumoasă, cu multă verdeaţă, dar din păcate ea nu mai e printre noi. S-a stins din viaţă o bună prietenă. Mă suna dimineaţa şi zicea să bem o cafea. Regret enorm de mult că s-a stins din viaţă, a plecat prea repede dintre noi.

CITESTE SI: EXCLUSIV. Mioara Velicu, îndurerată de moartea Ionelei Prodan: „Mi-am pierdut și eu mama și știu cum e”. Cum și-o amintește pe cântăreață

A suferit, fetele au făcut tot ce se poate. Anamaria a fost în vreo patru seri cu ea. Din păcate, boala asta nenorocită, nu a mai putut să o salveze nimic.

Eu ştiu de boală, dar nu sunt eu în măsură să spun ce boală a avut. Am vorbit cu ea, am râs cu ea, nu credeam că se va stinge din viaţă pentru că dădea semne bune. Era slabă pentru că ea a vrut tot timpul să fie slabă”, a spus Elena Merişoreanu la tv.

„Chiar acum se fac trei săptămâni de când am fost la ea la spital. Ea era foarte slabă, era în anticameră. Era foarte coerentă. Mi-a zis că va trece peste asta, dar nu a fost să fie.

Nu mi-am imaginat că se va stinge atât de repede. După Paști am sunat-o pe Anamaria că voiam să o văd. Mi-a zis că nu pot merge la spital că era la Terapie Intensivă.

Eu aveam convingerea că se va face bine. Fetele au fost plecate pe afară, nu vreau să dau nume, au încercat să facă ceva pentru mama lor și cu alți medici. Vă dați seama cât de greu e pentru ele, mai ales pentru Ana care a avut și socrul înmormântat.

Îmi doresc ca Dumnezeu să le întărească.

Nu toți cei care o plâng acum pe Ionela i-au fost aproape

Vreau să vă spun că în cei 50 de ani de când am cunoscut-o am fost prezentă la toate zilele ei de naștere. La ultima aniversare, Ana i-a adus un tort mare, de un metru și jumătate. A fost ceva impresionant.

Au fost la ziua ei doamna Catanga cu soțul ei, oameni din sport, prieteni de-ai familiei și Nicu Datcu, la un restaurant a fost totul.

CITESTE SI: Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale înainte să moară. Anamaria Prodan a vorbit in exclusivitate

Din câți oameni vorbesc acum, nu am văzut pe nimeni la ziua ei de naștere. Ea a făcut foarte multe emisiuni frumoase. A dat premii, a ajutat oameni, a dat bani, a dat bonusuri. Le-a întins o mână de ajutor tuturor. A fost o persoană dragă sufletului meu.

Și acum țin minte spectacolele ei de la Teatrul Național, evenimentele pe care le prezenta și colegii care o înconjurau, colaborarea cu maestrul Dolănescu”, ne-a mărturisit Elena Merișoreanu în exclusivitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top