Connect with us

Revistateo.ro

elena merisoreanu

Staruri

Dezamăgire mare pentru Elena Merișoreanu după înmormântarea Ionelei Prodan: „Am crezut că vor veni astăzi”

Elena Merișoreanu a răbufnit după înmormântarea Ionelei Prodan. Artista s-a arătat extrem de dezamăgită într-o intervenție telefonică la Antena Stars.

„Eu din clipa în care a dus-o la capelă am stat până s-a închis capela. Am fost foarte dezamăgită azi, am crezut că soliştii care nu au fost să îşi ia rămas bun de la coleaga noastră vor veni astăzi. Am rămas dezamăgită că au fost foarte puţini.

Pe Ionela Prodan o ştiu de când aveam 19 ani. O cunosc de când s-a cunoscut cu Traian Tănase, la toate evenimentele din familie am fost alături.

A rămas un gol că am pierdut o colegă şi o prietenă. Mi-a adus multă bucurie în suflet prin vorbele ei, să ştiţi că Ionela Prodan a plecat împăcată că şi-a văzut fetele la casele lor.

O felicit pe Anamaria Prodan că a stat cu ea de când a adus-o la capelă până când a condus-o pe ultimul drum. Ionela Prodan a trecut prin multe încercări cu credinţă şi demnitate.” a declarat Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Elena Merișoreanu: „Din câți oameni vorbesc acum, nu am văzut pe nimeni la ziua ei de naștere”

„Vreau să vă spun că în cei 50 de ani de când am cunoscut-o am fost prezentă la toate zilele ei de naștere. La ultima aniversare, Ana i-a adus un tort mare, de un metru și jumătate. A fost ceva impresionant.

Au fost la ziua ei doamna Catanga cu soțul ei, oameni din sport, prieteni de-ai familiei și Nicu Datcu, la un restaurant a fost totul.

Din câți oameni vorbesc acum, nu am văzut pe nimeni la ziua ei de naștere. Ea a făcut foarte multe emisiuni frumoase. A dat premii, a ajutat oameni, a dat bani, a dat bonusuri. Le-a întins o mână de ajutor tuturor. A fost o persoană dragă sufletului meu.

https://teotrandafir.com/staruri/ce-a-facut-anamaria-prodan-dupa-ce-mama-ei-a-fost-ingropata-momentul-surprins-pe-camere-188707/amp/

Și acum țin minte spectacolele ei de la Teatrul Național, evenimentele pe care le prezenta și colegii care o înconjurau, colaborarea cu maestrul Dolănescu”, ne-a mărturisit Elena Merișoreanu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top