Life
Operația prin care a trecut Lidia Fecioru. Primele declarații ale bioenergoterapeutului
Lidia Fecioru s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate la viața ei. Bioenergoterapeutul cunoscut din emisiunile de la Antena 3 a vorbit despre una din cele mai grele intervenții chirurgicale.
„Sunt foarte mulți oameni care cand au dureri de oase cărora nu le poți găsi o explicație. Sunt multe infecții dentare care nu dor. Eu chiar am trăit acest lucru. Îi mulțumesc doamnei doctor. La un moment dat mă dureau foarte tare oasele.
Noaptea mă durea foarte tare bazinul. Nici nu m-a lăsat să plec acasă. Mi-a făcut anestezie care nu m-a ‘luat’.
Nu mă ‘lua’ anestezia pentru că aveam infecție la dinți. În locul unde aveam infecția aveam un început de paradontoză. S-a vindecat în urma oeprației făcute, mi-a curățat gingia, dar mi-a tăiat toată partea de sus la operație”, a povestit Lidia Fecioru, conform Antena 3.
Lidia Fecioru cunoaște multe remedii naturiste. Ce recomandă pentru rinichi sănătoși
„Aveti nevoie de 2 kilograme de ceapa si 2 de zahar. Se fierbe ceapa impreuna cu zaharul, ca o dulceata, pana cand ajunge la culoarea chihlimbarului.
Se ia din aceasta dulceata cu 30 de minute inainte de fiecare masa. In 4 zile se sfarama pietrele si vor fi eliminate pe cale naturala”, a declarat Lidia Fecioru in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.
Continuarea, dupa recomandarea de mai jos:
https://teotrandafir.com/mistic/mihai-voropchievici-si-lidia-fecioru-10-mudre-importante-185694/
Cum se formeaza pietrele la rinichi
Pietrele la rinichi sunt formatiuni cristalizate care pot duce la infectii urinare severe.
Urina, produsa in rinichi, contine in mod natural substante care conduc la formarea cristalelor solide: calciu, oxalat, fosfor si acid uric, uneori chiar cistina (in cazul persoanelor care au mostenit genetic boala).
Aceste minerale, in functie de alimentatia fiecarei persoane, se pot transforma in calculi renali. Ele provin din fluxul sanguin si ajung in urina.
Rinichii sunt ca un filtru asupra sangelui si regleaza cantitatea constituentilor de aceasta natura. Nu doar mineralele prezente in mod natural in organism se pot cristaliza. Chiar si anumite proteine si compusi chimici pot duce la formarea pietrelor la rinichi.
In momentul in care pietrele foarte mici, formate din solidificarea mineralelor, devin pietre mai mari, inseamna ca urina devine suprasaturata.