Connect with us

Revistateo.ro

sotul ioneie prodan

Staruri

Soțul Ionelei Prodan a luat decizia după moartea cântăreței: pleacă din casa unde a stat cu artista

Cel de-al doilea soț al Ionelei Prodan a luat decizia de a părăsi casa unde a locuit alături de artistă.

Surse apropiate familiei Prodan spun că Anton Antohi nu mai poate stea în acea casă pentru că îi trezește amintiri extrem de dureroase, notează evz.ro.

Moartea cântăreței l-a afectat foarte tare pe Toni Antohi, cel de-al doilea ei soț. Bărbatul a stat la căpătâiul vedetei cele trei zile de priveghi și a fost aproape și de Anamaria.

„Marturisesc ca mi-a fost greu dupa moartea lui Traian. Insa, anii au trecut, si mi-am regasit linistea sufleteasca langa cel de-al doilea sot, inginerul Toni Antohi, care s-a incumetat sa cladeasca alaturi de mine un nou camin”, povestea Ionela Prodan in urma cu ceva vreme.

Saveta Bogdan susține că Anamaria ar putea lansa un CD cu cele mai cunoscute piese ale mamei sale

„Am stat până la 10 fără un sfert acolo. Mi s-a părut totul foarte bine. Ana a împărțit niște CD-uri. O doamnă m-a întrebat dacă Ionela Prodan mai scoate CD-uri pe piață. I-am zis că o să scoată Ana, fata ei.

Interpreți au venit în zilele astea. Acuma fiecare avea program. Nu știu la înmormântare câți au fost, dar au fost mulți.

Mie mi-a plăcut ce am văzut. S-a făcut și pomană. Totul a fost foarte ok. Foarte frumos sicriul. O felicit pe Anamaria.

Dorința să fie sicriul alb a fost dorința Ionelei, asta știam și eu. Lumea a iubit-o foarte tare și fiecare a vrut un CD cu ea. Lumea a iubit-o foarte tare și încă o iubește.

https://teotrandafir.com/ciao/ionela-prodan-si-a-prevestit-sfarsitul-marturiile-devastatoare-ale-elenei-merisoreanu-ce-i-a-spus-artista-cu-putin-timp-inainte-de-a-muri-188564/

Eram la chioșcul de ziare și o doamnă a întrebat dacă are vânzătoarea un CD cu Ionela Prodan. Ar fi bine ca Anamaria să scoată un disc cu melodiile mamei sale.

Lumea acuma nu mai ascultă CD-uri, ascultă pe Youtube. Sunt melodii de-ale Ionelei care sunt cerute și astăzi oriunde te duci, la petreceri, la nunți, peste tot”, a declarat Saveta Bogdan la România TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top