Connect with us

Revistateo.ro

Alex Piturca

Staruri

Alex Pițurcă și Iulia Pârlea s-au despărțit. Primele informații despre ruptură

Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al Naționalei României de Fotbal Victor Pițurcă a rupt-o cu Iulia Pârlea.

Mesajele dubioase postate de iubita lui Alex Pițurcă

Cei doi își văd acum de drumurile lor și se pare că despărțirea era iminentă. Cei doi amorezi nu mai sunt împreună de ceva timp, iar mesajele postate pe rețelele de socializare i-au dat de gol, informează Antena Stars.

„Omul își face gânduri, Dumnezeu croiește drumuri.”, a scris fosta iubită a lui Alex Pițurcă. Surse mondene spun că Iulia l-ar fi înșelat de mai multe ori pe Alex, însă acesta este doar un zvon.

Iulia a luptat constant pentru relația cu fiul lui Victor Pițurcă, dar se pare că nu a avut cu cine. Chiar dacă Iulia a decis să revină pe contul de socializare, lui Alex Pițurcă nu prea îi pasă și a postat și el un mesaj tranșant: „Viața mea, regulile mele.”

Alex Pițurcă, celebru datorită tatălui său

Victor Pițurcă este un fost fotbalist și selecționer al echipei naționale de fotbal. Pițurcă s-a născut pe 8 mai 1956 la Orodel, Dolj. Ultima oară a fost antrenorul echipei Ittihad (echipă de fotbal saudită). Mare parte a carierei a petrecut-o la Steaua București, una din echipele sale de suflet dacă nu cea mai importantă din viața lui profesională.

Pițurcă a reușit să califice România la Campionatul European de Fotbal în anul 2000, dar și în anul 2008.

https://teotrandafir.com/staruri/brigitte-sfat-s-a-imbolnavit-din-cauza-infidelitatilor-lui-ilie-nastase-nu-am-bagat-divort-din-cauza-acestei-domnisoare-188757/

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a II-a pentru câștigarea Cupei Campionilor Europeni din sezonul 1985 – 1986.

Fiul lui Pițurcă, Alex, este extrem de cunoscut în lumea mondenă. Presa scria despre el de ceva vreme că ar fi cucerit mai multe vedete locale (din București) sau tinere dornice de faimă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top