Connect with us

Revistateo.ro

Anamaria Prodan

Staruri

Anamaria Prodan, prima postare pe Facebook după înmormântarea mamei sale

Anamaria Prodan a făcut prima postare pe Facebook după înmormântarea mamei sale, Ionela. Impresara i-a urat „La mulți ani” fiicei sale, Rebecca.

În familia Prodancei au avut loc două evenimente, unul trist și unul fericit în aceeași zi. În ziua în care Anamaria a condus-o pe mama ei pe ultimul drum a fost ziua fiicei sale, Rebecca. Fata Anei a împlinit 19 ani.

Anamaria a postat pe Facebook o urare de bine pentru fata ei. „La mulți ani! Rebecca. Mamă mândră. Îmi iubesc fiica”, a scris Anamaria Prodan.

„La mulți ani / Ție puterea de a trece peste încercările viețăă! / La mulți ani, multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor! / La mulți ani! / Condoleanțe”, i-au scris oamenii în dreptul postării Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan: „Nu știu cum voi trăi fără ea”

„Nu știu cum voi trăi fară ea. Cea mai mare bucurie a ei am fost noi. Când ne vedea pe noi râzând, întinerea. Îmi spunea eu când o sa mor o merg în rai, eu visez că acolo o să cânt. A plecat atât de lin.

Atât de tare s-a chinuit să promoveze cultura românească, încât atunci când venea la noi (n.r. America) în vizită a spus eu aici am să acasă, eu sunt româncă.”, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV.

Ionela Prodan a murit pe 17 aprilie 2018 la Spitalul Elias. Ionela Prodan a suferit de o boală cruntă – cancer pancreatic.

Astăzi, la ora 16, trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan a fost depus la capela cimitirului Belu, acolo este locul unde doar familia și prietenii își pot lua rămas bun.

Anamaria Prodan este singura care se ocupa de înmormântarea Ionelei Prodan, sora sa Anca este încă în America, iar Laurențiu în Qatar.

Este zi de doliu în folclorul românesc, odată cu dispariţia unei cântăreţe care de-a lungul unei cariere impresionante a umplut stadioane de oameni cu muzică şi voie bună.

Ionela Prodan s-a stins din viaţă la spitalul Elias din Capitală. Împlinise 70 de ani în urmă cu doar şase luni, când cu sinceritatea sa, atât de apreciată de public, a mărturisit că este un om împlinit, cu o carieră spectaculoasă şi o familie de care este tare mândră.

Destinul a făcut să moară luni seară în braţele fiicei sale, Anamaria, care a vorbit în exclusivitate pentru Ştirile Pro Tv.

Ionela Prodan va rămâne veșnic în amintirea noastră

”Și-a dorit tare mult să trăiască și am crezut până în ultima secundă că o să o salveze”, spune Anamaria.

Ionela Prodan s-a născut în Dolj şi a fost dăruită cu un timbru aparte. Şi-a început cariera în 1969, când s-a remarcat la prima ediţie a festivalul ″Maria Tănase ″⁣ unde a şi câştigat marele premiu.

Cu firea sa deschisă şi veselă, Ionela Prodan a cucerit uşor inimile românilor care se bucurau să o asculte şi o răsplăteau cu aplauze.

https://teotrandafir.com/credinta/rugaciunea-spusa-de-anamaria-prodan-pentru-ionela-prodan-inainte-sa-moara-188514/

”Atât de multă lume o iubea şi oamenii fugeau după maşina să o atingă, era o nebunie. Dădeam oamenii la o parte să ajung la mama, a iubit-o atâta lume, incredibil″, spune Anamaria.

În ’90 a devenit şi realizator al unei emisiuni de folclor la Radio România, iar mai târziu la Tele 7 ABC, însă câteva decenii s-a dăruit publicului. O lungă perioadă a cântat în duet cu un alt mare artist îndrăgit: Ion Dolănescu.

Ionela Prodan s-a căsătorit la 24 de ani şi imediat după ce a născut-o pe Anamaria a suferit un teribil accident de maşină. Au urmat 3 luni de comă, dar a crezut mereu că cineva acolo sus a vrut ca ea să trăiască.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top