Connect with us

Revistateo.ro

Ion Sorescu, vărul lui Florin Călinescu, s-a sinucis

Monden

Ion Sorescu, vărul lui Florin Călinescu, s-a sinucis

Potrivit informațiilor, vărul lui Florin Călinescu, Ion Sorescu, s-a sinucis. Bărbatul a fost găsit spânzurat. Bărbatul avea 61 de ani.

Florin Călinescu, în doliu. Vărul lui s-a sinucis

Se pare că în trecut Ion Sorescu a mai avut și alte tenntative de suicid. El era văr primar cu Florin Căinescu, actor și prezentator de televiziune.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de fiul lui Ion Sorescu, Mihail. Bărbatul a văzut că tatăl său nu mai dă niciun semn prin curte. A decis să meargă să îl caute, să vadă ce s-a întâmplat. L-a găsit în grajd, fără suflare, atârnat în ștreang.

Mihail spera că tatăl lui poate fi salvat. A tăiat ștreangul și a sunat imediat la 112. Din păcate, medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic. Era prea târiu! Bărbatul se stinsese din viață. Medicii au anunțat decesul.

Potrivit primelor cercetări, se pare că este vorba despre sinucidere. Asta deoarece pe corpul bărbatului nu au fost găsite alte răni cu excepția celor făcute de ștreang.

Ion Sorescu, vărul lui Florin Călinescu, a lăsat în urmă trei copii. Tragedia a avut loc în localitatea Băbana.

Din nefericire, Florin Călinescu a mai trecut printr-o tragedie în anul 2002. Atunci, fiul lui, Luca, a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel din Praga.

https://teotrandafir.com/viata/florin-calinescu-lacrimi-184176/

Condoleanțe, Florin Călinescu!

Florin Călinescu, unul dintre cei mai buni prieteni al lui Andrei Gheorghe este răpus de durere. Acesta a intrat în direct la Antena 3, unde și-a exprimat regretul.

„E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Căutam oameni pentru PRO TV, am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta”… CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top