Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Gemeni

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Gemeni

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Gemeni. Eris este responsabilă pentru declinul zodiacal al Gemenilor din ultima vreme, lucru deloc bun pentru că în loc să-i ajute, Eris a încercat tot ce se poate pentru a-i răni pe Gemeni și le-a distrus planurile. Dar, în mai iată că interesantul asteroid își va schimba preferințele și va juca de partea lor.

Lui Eris i se va alătura liderul ceresc al elementului de aer, Mercur, precum și cea de-a doua stăpână a Gemenilor, Ceres.

Ca urmare, a doua lună de primăvară poate deveni destul de semnificativă pentru tine, mai ales dacă încerci să îți asumi schimbarea. Într-o anumită măsură, această perioadă te va testa și pentru că va trebui să te adaptezi la noile condiții.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

De obicei, Gemenii nu suferă de conservatorism excesiv, iar acum schimbările care se petrec în jurul lor pot fi cu adevărat semnificative, iar unele dintre ele chiar te pot surprinde, nu neapărat neplăcut.

Din perspectiva vieții profesionale, cu siguranță trebuie să fii cât mai activ posibilă. Pe parcursul anului 2018 va câștiga un impuls, iar luna mai va deveni punctul de plecare pentru o activitate cu adevărat vibrantă și dinamică.

În ceea ce privește sfera relațiilor personale, Gemenilor li se recomandă să se controleze și să nu renunțe la unele emoții deosebit de intense.

Este necesar să menții pozițiile existente cu orice preț și numai apoi să începi să te gândești la viitor și la viitoarele perspective. La urma urmei, dacă nu ai o fundație solidă, chiar și cea mai frumoasă și ingenioasă clădire nu va rezista în picioare mult timp, inginerește vorbind.

Dar hai să ne vom ocupaăm de mai pe îndelete de aspectele legate de viața ta profesională, și pot spune că în mai vei avea cu siguranță ceva de făcut.

Ți se vor oferi numeroase oportunități, dintre care multe se vor dovedi extrem de promițătoare. Nu fii leneș. A fi leneș poate deveni acum cea mai proastă decizie.

Puterea ta stă în faptul că poți face aceleași lucruri pe care le fac și alții, dar mai rapid și mai bine. Acest lucru este valabil în primul rând pentru Gemenii care nu au propriile afaceri.

Acum este posibil să obții o nouă poziție – asigură-te că planifici totul în avans. În general, opțiunea ideală ar fi cea în care ai gândit totul în detaliu cu mult timp înainte și acum este momentul să materializați aceste planuri.

Pentru Gemenii care lucrează pentru ei înșiși, această perioadă va fi deosebit de productivă, iar avantajul lor, cheia va fi o echipă strong.

Dacă nu ai o afacere personală, atunci … e păcat de astă dată, stelele vor paria pe o combinație exactă.

În general, acum este realist să pui în aplicare orice proiect. Întrebarea este de cât de mult timp și efort va fi nevoie. Dacă ești încrezător în tine și știi că este necesar, atunci să acționezi indiferent ce spun alții, deoarece luna mai este timpul tău, timpul posibilităților reale!

Cel mai important lucru este că nimeni nu va încerca să intervină în succesul tău sau cel puțin nu o va face intenționat.

Conflictele cu managementul sunt posibile, dar nu vor deveni o problemă semnificativă pentru tine dacă înțeleg ce faci.

După cum am menționat deja, în domeniul relațiilor personale, Gemenii vor trebui să se concentreze asupra păstrării acelor lucruri pe care le au deja. În mai, relațiile tale vor supraviețui unui punct de cotitură.

Acest lucru nu înseamnă că dacă faci ceva greșit, nu vei fi nefericit. În acest stadiu este deosebit de important pentru tine să simți intimitatea emoțională și spirituală cu persoana cu care intenționați să îți petreci viața sau ai făcut deja acest lucru.

Nu pune accentul pe situație, rezolv-o. Și este foarte ușor să începi să acționezi când știi ce faci și de ce o faci.

Gemenii iau decizii importante

Gemenii singuri poate înțelege foarte mult și poate lua multe decizii importante. Cineva din cercurile lor apropiate nu va acționa în cel mai bun mod posibil. Dar acesta nu este un motiv pentru a vă întrerupe relația cu respectiva/ul ci este o ocazie de a reflecta și, poate, de a iniția, o conversație sinceră cu acesta/aceasta.

Pe de altă parte, situațiile neașteptate sunt, de asemenea, probabile, când vei obține ajutor dintr-o parte neașteptată.

Este responsabilitatea ta să decizi cum să reacționezi, dar amintește-ți că notorietatea opiniei publice influențează adesea unele greșeli prin critică și care în final, se dovedește că nici măcar greșeli nu erau, ci acțiunile intenționate ale cuiva, deoarece foarte greu colectivitatea acceptă o reprezentare activă a individualității.

În plus, acum vă puteți găsi literalmente dragostea adevărată. Și acest lucru se aplică nu numai Gemenilor singuri, ci și celor care au familii, pentru că uneori împrejurările creează contextul în modurile cele mai imprevizibile.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top