Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Taur

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Taur

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Taur. Nativii Taur sunt, în mod special, favorizați de Venus și de Lună în luna mai cu destule momente de suspans însă într-un context pozitiv.

Acum, însă, cu siguranță nu trebuie să îți fie frică de emoțiile puternice, orice schimbare ar trebui salutată, mai ales dacă nu ești pregătit pentru ea.

Acesta este un moment bun, care va arăta altora, și mai important, ție lucrurile ceea ce ești capabil.

Pe de altă parte, responsabilitatea te poate speria și poți să te prăbușești de epuizare, dar nu fi surprins de rezultat.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Decide de tine ce vrei cu adevărat, fie că este vorba despre tranziția spre o nouă poziție socială, despre creșterea veniturilor, despre noi relații sau oportunitate de a păstra totul așa cum este.

În această lună, emoțiile vor exercita o anumită presiune asupra ta și tu eşti cel care va decide cum vei fi afectat de aceasta, cum o vei percepe și ce viitor vei vedea pentru tine și pentru oamenii din jurul tău.

De fapt, nu există pic de filosofie sau metafizică implicată în această decizie, ci totul se va întâmpla într-un mod rapid și natural, fără să implice prea multă gândire. Unii nativi nici măcar nu-și vor da seama că au făcut o alegere. Sigur, putem vorbi şi de revers dacă ești suficient de conștient.

Nu este necesar să te grăbești atunci când încerci să iei decizii importante, dar și o pauză prea mare îți va cauza probleme.

Acest lucru nu înseamnă neapărat că trebuie să atingi un echilibru între cele două aspecte ci că poți alege o tactică convenabilă și să distrugi blocajele care se ivesc de-a lungul drumului.

Din punct de vedere financiar totul va arăta astfel: toți Taurii veți fi testați pe direcția cheltuieli.

Strict vorbind, acest lucru nu este un test, ci mai de garbă un fel de dificultate, o complexitate definită de circumstanțe și nu de deciziile tale personale. Viitorul afacerii tale va depinde de cât de repede și calitativ reușești să rezolvi această problemă.

Pentru cei care nu au propria afacere, vor urma însă schimbări drastice. Părerea mea este că ți se va oferi imediat o nouă poziție și chiar dacă această poziție va fi una de înlocuire, va trebui să decizi rapid dacă ești pregătit penstru asta sau nu. Orice nuanță de îndoială va duce la eșec.

Este important să înțelegi că a doua lună de primăvară îți poate crește enorma potențialul și, în anumite circumstanțe, nici nu va trebui să înțelegi asta, totul va lucra de la sine.

Sigur, vei vedea imediat cu ce te-ai întâlnit și vei putea lua decizia corectă la momentul potrivit. Singurul obstacol obiectiv în luna mai este acela că unul dintre colegii tăi ar putea fi invidios pe tine.

Este necesar să înțelegi cum poți rezolva această problemă cel mai bine, fie într-un mod decisiv, de exemplu, prin apostrofarea acestuia fie într-un fel delicat, inițierea unui dialog sincer cu acel coleg.

Desigur, datorită poziției nefavorabile a lui Marte, este de preferat a doua opțiune, dar de multe ori nu există o cale ușoară de ieșire din conflict și atunci trebuie aplicate măsuri extreme.

Nu este un lucru de temut, deoarece unele schimbări nu pot avea loc fără durere sau victime colaterale.

Din punct de vedere sentimental, luna mai îți va oferi toate stimulentele necesare. De exemplu, au vrut să se îndepărteze de familie pentru o perioadă mai lungă de timp, dar nu ai îndrăznit să faci această mișcare. Acum, unii dintre membrii familiei sau chiar toată familia îți va sugera să facă acest lucru.

În orice caz, lucrurile se vor petrece de la sine, iar astrele recomandă să îți asculți familia. De asemenea, pot exista o mulțime de particularități de care trebuie să ții cont, dar vorbim despre o situație care va fi destul de surprinzătoare pentru tine, în sine.

Taurii se relaxează

Acelor Tauri, care sunt într-o relație puternică și stabilă, le este recomandat să acorde celor dragi cât mai mult timp posibil.

Acum este un moment bun pentru a merge la pescuit cu familia sau pentru a pleca într-o vacanță sau pentru a merge undeva unde nu s-au gândit deloc. Totul depinde de tine.

Cei singuri pot acționa acum mai liber, practic, orice strategie va fi o victorie pentru ei. Pot începe o nouă relație cu cineva pe care îl știu de mult timp sau își pot asuma șansa să-și încercați norocul cu cineva pe care tocmai l-au întâlnit.

Aceasta nu înseamnă neapărat o relație serioasă. Poate fi una de prietenie dar și de propunere a unui parteneriat. Oricum, merită cu siguranță să te bazezi pe emoții și nu pe persuasiune.

Cum luna mai este sub dominația lui Venus fii sigur că preoteasa cerească știe mai multe despre sentimente decât oricine altcineva.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top