Connect with us

Revistateo.ro

horoscop lunar minerva mai 2018 berbec

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Berbec

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Berbec. Pentru ei, luna mai se poate dovedi o perioadă destul de atractivă, chiar de neuitat, care va fi susţinută de sprijinul total al astrelor.

Ideea este că, de obicei, Soarele acționează exaltat în Berbec, dându-i putere, iar acum se va transforma într-unul dintre astrele dominante care guvernează cursa cerească.

Un scenariu similar va avea loc cu Eris, care de obicei joacă rolul opus acționând împotriva Berbecului. În general, energia lunii mai va sprijini cu siguranță Berbecul, dar va trebui să depui eforturi pentru a regăsi echilibrul perfect între problemele personale și cele profesionale.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu lăsa garda jos, dar nici nu te lăsa pradă pesimismului – aceste sentimente nu vă sunt destinate vouă, ci mai de degrabă sunt influențate de poziția nefavorabilă a lui Marte. Planeta roșie, de obicei, te ajută, dar acum va fi cât mai mult decât enervantă.

Este puțin probabil ca impactul negativ al lui Marte să devină predominant, dar nu merită să riscați aiurea.

Stelele îți recomandă să continui să fi singur și să faci tot ceea ce ţi-ai planificat. Unele tendințe te vor face prudent, dar nu refuza să le încerci chiar dacă abia le vezi.

De exemplu, în domeniul relațiilor personale, noile întâlniri se pot dovedi foarte productive, ducând la rezultate pe care nici măcar nu le visezi.

Din punct de vedere financiar, luna mai va fi cu siguranță un succes pentru tine. Întrebarea este dacă vei putea accesa și folosi singur toate fondurile oferite, deoarece, chiar și în cele mai favorabile circumstanțe, factorul personal rămâne dominant, iar aici rezultatul va depinde de alegera ta. Cu toate acestea, astrele dau sfaturi destul de precise, modelate de poziția lor.

În primul rând, este necesar să acorzi atenție modului în care te comporți cu subordonații tăi. Acest lucru, se aplică doar acelor Berbeci care au propria afacere.

Nu te temeți să fi dur și nici timid în aplicarea unor măsuri radicale: aceasta este o necesitate dictată de starea reală a lucrurilor.

Nu contează cât de norocos ai fost înainte. Dacă eşti gata să foloseşti această ocazie, va trebui să încerci să acționezi și să te întoarci cât mai rar posibil înapoi.

Acei Berbeci care nu au propria afacere sunt sfătuiți să ţină aprope de colectiv, dar să nu uite totuși că nu există două căi identice.

Asta înseamnă că pot promova și să-şi mărească veniturile numai dacă îşi folosesc competent talentele, rămânând în același timp o parte a grupului lor social.

Pe de o parte, acest lucru ar trebui să fie evident; pe de altă parte, obiectiv, aproape nimeni nu face acest lucru – și asta este în avantajul tău. Ceea ce alţii nu iau în considerare se poate transforma pentru tine în avantaj.

Problemele legate de viața sentimentală pot fi rezolvate printr-o mare varietate de metode, deci vor exista multe soluții; va exista diversitate și oportunități multiple.

Este un lucru bun ce stă să se întâmple – nici măcar nu-ți dai seama cât de susţinut ești! Ideea este că acei Berbeci care s-au născut în primele 2 grade și cei care s-au născut în mijlocul ciclului, gradele 15 – 16, pot rezolva fără dificultate acest tip de conflicte, chiar dacă sunt fundamental diferiţi unul față de celălalt.

Berbecii au nevoie de meditație, dar să nu exagereze

Cei singuri aveți acum timp să reflectați la motivele care stau la baza singurătăţii lor. Este un moment excelent pentru autodescoperire; trebuie să depui doar mai mult efort în încercarea de a te înțelege pe tine.

Nu lăsa meditaţia să îți distragă atenția de la ce se petrece în jur sau să te îndepărtează de realitate. Totul este posibil, iar aceste informaţii ar trebui să fie suficiente pentru a-ți da seama că orice problemă personală poate fi rezolvată și orice scop specific poate fi atins.

Pentru Berbecii căsătoriţi luna mai se anunţă ceva puţin mai agitată. În primul rând ai mult mai puțin timp pentru familie decât au planificat inițial. Cu toate acestea, este puțin probabil ca asta să se transforme într-o dramă.

Poți depăși cu ușurință orice criză de familie, dacă înțelegi în mod clar motivele din spatele acestei. În orice situație, acțiunile tale pot fi însoțite de un anumit risc.

De aceea, astrele îți recomandă să nu treci la acțiune fără să gândești mai înainte problema. Respectarea acestei reguli simple îți va facilita foarte mult înţelegerea asupra vieții și te va deschide spre noi oportunități.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top