Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care te vor face să suferi în luna mai. Ferește-te de ele!

Astrofun

Zodiile care te vor face să suferi în luna mai. Ferește-te de ele!

Luna mai este una vulnerabilă dacă îți pui prea tare încrederea în anumite semne zodiacale. Trebuie să fii circumspect cu 4 dintre cei mai puternici nativi. Aceștia vor prinde o forță uluitoare.

Zodiile care te vor face să suferi în luna mai

ZODIA TAUR. Dacă te-ai îndrăgostit recent de vreo persoană născută în această zi, ar fi bine să iei de pe acum măsuri de precauție. Lucrurile pot cunoaște întorsături neașteptate.

Trebuie să porți discuții la infinit cu un Taur pentru a ajunge la comun acord privind anumite situații comune. Dacă vrei să nu ai parte de conflicte, e indicat să lași după el.

ZODIA LEU. Narcisismul specific acestei zodii e copleșitor pentru foarte mulți nativi. Nu toți suportă jovialitatea, spontaneitatea uneori brutală, bruscă a acestui nativ.

În luna mai va fi pe cai mari și îi va lăsa pe toți fără energie. Așadar, dacă nu vrei să fii sleit de putere, gândește-te dacă reziști alături de un Leu mereu pus pe șotii.

ZODIA CAPRICORN. Capricornul este și el pe val în luna mai. I se urcă la cap de la anumite succese profesionale, nu foarte mari.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal Urania 28 aprilie – 4 mai 2018. Lună Plină în Scorpion

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Integral pentru fiecare zodie

Atunci când îi merge bine, Capricornul întinde foarte tare coarda și face greșeli flagrante în comunicare. Tinde să fie cu nasul pe sus și din acest motiv rămâne mai mereu singur. Stai departe de Capricornii cărora le place să fie în permanență lăudați.

ZODIA VĂRSĂTOR. Și Vărsătorul va fi destul de plin de el, asta pentru că i se vor îndeplini multe dorințe.

Văzându-se cu sacii în căruță, va uita foarte ușor de unde a pornit și va înțepa pe toată lumea mai mereu. Este extrem de impetuos atunci când toate îi merg ca pe roate. Ar fi bine dacă întâlnești vreun Vărsător să îi reamintești de unde a pornit. Poate așa își va reveni din fudulie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top