Connect with us

Revistateo.ro

Vladimir Drăghia, emoționat până la lacrimi: „Aș pleca înot dacă ar fi nevoie...”

Exatlon

Vladimir Drăghia, emoționat până la lacrimi: „Aș pleca înot dacă ar fi nevoie…”

Vladimir Drăghia ar părăsi fără să stea pe gânduri concursul Exatlon. Concurentul de la Exatlon a dzvăluit când ar face acest pas.

„La ieșire se află o mașină în care se află părinții voștri, cei dragi. Scoateti lavaliera, o puneti pe masă, vă luați la revedere și plecați sau rămâneți în continuare la Exatlon?”, a fost întrebarea care i-a făcut pe concurenții Exatlon să fie maxim de emoționați. Răspunsul dat de Vladimir Drăghia i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Fostul campion european i-a dezvăluit lui Cosmin Cernat că nici nu ar sta pe gânduri dacă iubita ori fetița lui ar avea nevoie de el.

Citește și: Confesiunea făcută cu lacrimi în ochi de Valentin de la Exatlon. De ce a acceptat participarea la show

„Dacă Alice și Zora ar fi aici, aș lua-o înot spre ele. Eu am venit aici fiindcă mi-a permis Alice și dacă aș sti că au nevoie de mine nu aș avea nicio problema să plec acum de aici, oricât de mult înseamnă această experiență pentru mine. Aș pleca înot până la ele.

Pentru noi trei am venit eu aici, până la urmă de asta sunt aici, pentru noi. Dacă ele mă vor acasă, înseamnă că acolo trebuie sa fiu”, a dezvăluit Vladimir Drăghia, vizibil emoționat.

De altfel, de fiecare dată când a venit vorba despre fetița lui, concurentul de la Exatlon a fost extrem de emoționant.

Vladimir și Zora

Fiica sa, Zora, s-a născut anul trecut, iar viața Faimosului s-a schimbat definitiv

Iată ce a spus la trei luni de la nașterea Zorei:

Citește și: Claudia Pavel, dezvăluiri fără perdea despre viața la Exatlon: „Când eram la coteț, făceam duș doar la…”

„De când s-a născut fiica mea, am un scop în viaţă. Are 3 luni şi o săptămână. Eu şi iubita mea suntem împreună de un an şi puţin. Îmi doream de vreo doi ani să am un copil, nu a fost planificat, dar e bine că s-a întâmplat. Relaţia noastră mi se pare că evoluează foarte frumos. Nici nu am apucat să ne obişnuim unul cu altul că a apărut Zora.

Eu sunt la fel, un copil rezultat în urma pasiunii părinţilor mei. Alice a născut natural şi am fost inclusiv în sala de naştere. De atunci mă tot implic, la început am încercat eu să schimb scutece şi să îi fac baie, dar ori s-a prins că nu mă prea pricep, ori a luat asupra ei toată sarcina. (…), a dezvăluit Vladimir emoționat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top