Connect with us

Revistateo.ro

Elena Merișoreanu, momente de cumpănă: „Am început să mă tăvălesc pe jos...”

Staruri

Elena Merișoreanu, momente de cumpănă: „Am început să mă tăvălesc pe jos…”

În urmă cu trei ani, Elena Merișoreanu a participat împreună cu mai multe vedete la un reality show în care și-au testat limitele.

Concurenții au dormit în aer liber în Africa de Sud și și-au testat capacitatea de supraviețuire într-un mediu ostil, departe de civilizație.

Pentru Elena Merișoreanu, experiența a fost un adevărat calvar. Cântăreața a intrat în prima zi, iar în cea de-a 13-a zi a cerut să iasă din concurs. După trei ani, a dezvăluit ce i s-a întâmplat în junglă.

Citește și: Claudia Pavel, dezvăluiri fără perdea despre viața la Exatlon: „Când eram la coteț, făceam duș doar la…”

„Eu știu ce înseamnă presiunea, foamea, dormitul afară. În junglă, după a douăsprezecea zi, m-am cerut afară din competiție. Urlam „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Când am văzut că nu mă scot, am început să mă tăvălesc, le-am zis că nu mai pot, că mă doare piciorul. Până la urmă, în a cincisprezecea zi, am plecat”, a declarat cântăreața, pentru WOWbiz.ro.

În condițiile în care Elena Merisoreanu a trăit un coșmar în junglă, aceasta susține că îi înțelege, acum, și după atâția ani de la competiția la care ea a participat, pe concurenții de la Exatlon!

„Este foarte greu să participi la un asemenea show, nota 10 pentru cei care au avut curaj și tărie să treacă peste momentele grele. Pe unii îi cunosc, cum ar fi Drăghia sau Kiriță, și știu cât de puternici sunt fizic și mental, însă îi apreciez pe fiecare, fiindcă acolo, în Republica Dominicană, toți sunt egali”, a conchis artista!

Cătălin Moroșanu a câștigat emisiunea în care a participa Elena Merișoreanu

Citește și: Vladimir Drăghia, la un pas să părăsească „Exatlon”?: „Aș pleca ÎNOT dacă ar fi nevoie”

Câștigătorul sezonului 1, desemnat „Regele junglei”, a devenit Cătălin Moroșanu.

După eliminarea Geaninei Stană, au mai rămas doar nouă concurenți la Exatlon. Cinci concurenți de la Faimoși se luptă pentru marele premiu: Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Valentin Chiș, Larisa Vasile și Cătălin Cazacu. De partea cealaltă, mai sunt patru concurenți la Războinici: Ionuț Rusu, Ștefan Floroaica, Alex Nedelcu și Roxana Moise.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top