Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 2 mai 2018. O zodie trebuie să ia o decizie importantă

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 2 mai 2018. O zodie trebuie să ia o decizie importantă

Sfatul zilei de 2 mai 2018. Va fi o zi în care o zodie trebuie să ia o decizie importantă. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 2 mai 2018

BERBEC. A venit momentul să iei o decizie. Cu cât amâni mai mult, cu atât va fi mai greu. Numărul norocos al zilei: 9.

TAUR. Știi că niciodată nu vei avea cum să mulțumești pe toată lumea. Important este ca tu să fii împăcat cu tine și mulțumit de tine. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI. Este o zi importantă pentru tine. Și asta deoarece îi vei avea alături pe cei dragi. Prețuiește fiecare clipă alături de ei. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC. Ești o persoană sensibilă, iar lucrul acesta se vede. Încearcă să nu îi mai lași pe cei din jur să vadă asta cu atâta ușurință. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU. Ai parte de o zi frumoasă. Relaxează-te și încarcă-ți bateriile pentru perioada care urmează. Vei avea nevoie de multă energie. Numărul norocos al zilei: 15.

FECIOARĂ. Dacă simți că ceva nu este în regulă, vorbește. Este foarte posibil ca intuiția să te ajute. Nu o ignora. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ. Încearcă să nu iei în seamă vorbele rele ale celorlalți. Știi că oamenii pot fi răutăcioși uneori. Tu știi cel mai bine cine ești. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION. Dacă prima parte a zilei va fi una mai întunecată, apoi va răsări soarele și pe strada ta. Important este să nu își pierzi speranța. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR. Amintește-ți cine ți-a fost alături în clipele dificile. Este momentul să arăți recunoștința față de acele persoane. Numărul norocos al zilei: 18.

CAPRICORN. Încearcă să îi înțelegi și pe cei din jurul tău. Oricui i se poate întâmpla să aibă o zi mai proastă. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR. Dacă faci o promisiune, ai grijă să nu uiți de ea. Oamenii chiar se bazează pe tine. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI. Spune ceea ce simți, fără să îți fie teamă că vei fi judecat. Vei vedea cât de bine te vei simți. Numărul noroos al zilei: 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top