Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Capricorn. Viața socială ar putea fi foarte distractivă săptămâna aceasta, aș spune că este chiar o necesitate pentru sănătatea și bunăstarea ta.

Șansa de a te relaxa într-o companie bună poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a contracara toată munca grea pe care o faci.

În plus, senzuala Venus încă în Casa iubirii, te încurajează să îți îngrijești corpul, oferindu-i odihnă suficientă, mâncare bună și exerciții fizice. Poate ai tendința de a neglija toate aceste lucruri în dorința de a merge mai departe.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dacă concentrarea intensă a săptămânii trecute te-a făcut să te simți puțin mai bine, ia în considerare un masaj sau un alt tratament care te va ajuta să te relaxezi și să te revitalizezi săptămâna aceasta.

Prezența Soarelui în Casa creativității poate fi un apel pentru a-ți transforma anumite pasiuni în adevărate hobby-uri de care să te bucuri, deoarece pot avea acțiuni terapeutice.

Cu cât ai mai mult timp pentru a-ți hrăni sufletul și pentru a-ți alimenta energia, cu atât mai ușoară va fi evoluția dorită.

Sentimental sunt foarte multe lucruri care îți atrag atenția, chiar dacă viața ta amoroasă are o prioritate scăzută de multe ori. Ce s-ar întâmpla dacă ai pune pe primul loc dragoste și apoi schimbarea pe care o deorești?

Atunci când totul se focalizează pe dragoste, se pot întâmpla lucruri bune. Treci la treabă rapid și eficient peste sfârșitul de săptămână, ca să ai mai mult timp pentru a te juca. Odată ce tensiunea dispare, te poți bucura de propria-ți viață.

Profesional, jocurile de putere sunt posibile pe parcursul acestei săptămâni. Vei avea mult mai mult timp mai repede decât te aștepți.

De asemenea, așteaptă-te la o mai mare aderență a planurilor tale. Ești capabil să tai răul din rădăcină chiar șeful nu te va avea la sulfet pentru asta.

Colegii de încredere îți vor oferi insula de seninătate de care ai nevoie în această mare schimbare. Romantismul poate să lovească la birou pe neașteptate. Asigură-te că este înțelept ce faci. Încearcă să uiți de slujbă în week-end.

Financiar te confrunți cu un moment interesant. Pe de o parte, rețelele dvs. sociale devin tot mai mari și mai susținute. Pe de altă parte, un prieten nu este cinstit despre ceea ce vrea de la prietenia voastră.

Te-aș sfătui să nu închei relația sau să nu o iei prea personal ci împinge lucrurile mai în glumă, mai în serios spre o zonă pe care o poți controla, să spunem irezistibilul tău joie de vivre. Vor să se afle în jurul tău pentru că ești pe val și poate că te pot ajuta să-ți împlinești visele.

Este posibil să fii nevoit să iei o decizie cu privire la o problemă care îți afectează negativ sănătatea. Cu cât o faci mai din timp, cu atât va fi mai bine. Ai grijă să fii relaxat și nu epuizat după toată povestea.

E timpul să fii bun pentru tine. Continuă să mănânci alimente proaspete și neprocesate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top