Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Săgetător. Mercur puternic în Casa a 5-a a romantismului, a petrecerii timpului liber și distracției, sugerează că ar fi venit vremea pentru a te conecta cu cei care îți împărtășesc interesele.

Prezenta lui la nivelul acestei case te poate încuraja să înveți o meserie sau un sport care necesită abilități și dexteritate. S-ar putea să te bucuri de provocare și în același timp, de șansa de a concura cu ceilalți.

Un accent pe sectorul de valori sugerează că pot apărea schimbări de perspectivă cu privire la bani, bunuri materiale și cum îți administrezi bugetul. S-ar putea să fie nevoie de timp, ceea ce poate duce la evoluții pozitive care să îți permită să profiți la maximum de telentele, banii și resursele tale.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Venus Casa a 7-a a relațiilor parteneriale de orice fel atenționează că unii dintre voi ar putea fi sprijiniți și ajutați din această perspectivă în săptămânile viitoare.

Și evenimentele sociale ar putea fi o modalitate excelentă de a-ți mări cercul de prieteni sau de a găsi acel partener special dacă vrei dragoste.

Viața sentimentală este o sursă de frustrare? Detașează-te suficient de mult pentru a avea o imagine clară asupra a ceea ce se întâmplă.

S-ar putea să existe niște probleme care să se poată rezolva doar prin luarea unei pauze. Întâlnirile cele mai frumoase se petrec în week-end, dar s-ar putea ca partenerul/a să aibă chef de ceartă și chiar să rupă relația.

E, în situația aceasta poate este mai bine ca tu să fii învinuit de ruptură. Nu riposta. Toate la vremea lor. Pe de altă parte, este un moment în care banii nu ar trebui să fie obiect de dispută.

Profesional este un semnal că te-ai împovărat cu sarcini din mai multe direcții. Responsabilitățile familiale ar putea fi un motiv pentru că ești neatent. Fă tot posibilul și concentrează-te pe cea mai importantă sarcină.

O situație foarte încărcată te poate pune în dificultate și pot apărea acuze că nu ești loial. Este înțelept să apelezi la diplomație.

Această perioadă este cea mai bună pentru a atrage sprijin pentru eforturile tale așa că fii încrezător în aptitudinile tale. Nu începe nimic nou acum.

Ești pe val și se va produce o mare chimbare în viața ta financiară. Esti plin de idei uimitor de creative despre cum să câștigi si să economisesti mai mult, ceea ce este minunat.

Dar, de asemenea, ești uneori un pic prea cheltuitor așa că un plan de rezervă nu ar face rău. Între timp, Casa carierei devine din ce în ce mai puternică și îți cere să îți asumi un rol de conducere.

S-ar putea să nu pierdeți kilogramele acumulate chiar dacă acum ești la dietă și faci exerciții fizice. S-ar putea să câștigi în greutate, nu datorită alimentației cât datorită stresului fapt care te nemulțumește permanent.

Nu renunţa. Atâta timp cât lucrezi și simți beneficiile fitnessului, mișcarea este factorul care face să te simți bine, merită efortul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top